Διέρρευσαν επίσημα αξεσουάρ για το Nintendo Switch

Η Hori είναι έτοιμη να «ντύσει» το Switch με αξεσουάρ παντός τύπου Ο χρήστης του Twitter @DroidXAce μοιράστηκε μια συλλογή από έγγραφα και φωτογραφίες, που δείχνουν τα πρώτα επίσημα και πιστοποιημένα αξεσουάρ για το Nintendo Switch από την Hori. Για όσους δεν γνωρίζουν, η Hori αποτελεί μια πολύ γνωστή γιαπωνέζικη εταιρία, που κατασκευάζει αξεσουάρ για κονσόλες. Όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω, υπάρχουν πολλά και διάφορα αξεσουάρ, όπως Zelda: Breath of the Wild skin set, αντάπτορας για LAN, arcade stick, pro controllers και βάσεις μεταξύ άλλων. Φωτογραφίες: Έγγραφα: Μένουν μόλις δυο μέρες μέχρι την επίσημη αποκάλυψη του Nintendo Switch. Λογικά, […]

Η Hori είναι έτοιμη να «ντύσει» το Switch με αξεσουάρ παντός τύπου

Ο χρήστης του Twitter @DroidXAce μοιράστηκε μια συλλογή από έγγραφα και φωτογραφίες, που δείχνουν τα πρώτα επίσημα και πιστοποιημένα αξεσουάρ για το Nintendo Switch από την Hori. Για όσους δεν γνωρίζουν, η Hori αποτελεί μια πολύ γνωστή γιαπωνέζικη εταιρία, που κατασκευάζει αξεσουάρ για κονσόλες.

Όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω, υπάρχουν πολλά και διάφορα αξεσουάρ, όπως Zelda: Breath of the Wild skin set, αντάπτορας για LAN, arcade stick, pro controllers και βάσεις μεταξύ άλλων.

Φωτογραφίες:

Έγγραφα:

Μένουν μόλις δυο μέρες μέχρι την επίσημη αποκάλυψη του Nintendo Switch. Λογικά, τις επόμενες ημέρες θα δούμε και επίσημα ό,τι ετοιμάζει η Hori.

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.