Στο πλευρό των «μεγάλων» ο Παναθηναϊκός;

Ετοιμάζει ομάδα e-sports ο Παναθηναϊκός, με τα νεότερα να αναμένονται λίαν συντόμως

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ετοιμάζει ομάδα e-sports ο Παναθηναϊκός, με τα νεότερα να αναμένονται λίαν συντόμως

Οι εξελίξεις το τελευταίο χρονικό διάστημα φαίνεται να τρέχουν με ιδιαίτερα γρήγορους ρυθμούς. Όλο και περισσότερες είναι οι ομάδες – συνήθως αμιγώς ισχυρές στον ποδοσφαιρικό τομέα – που αποφασίζουν να επενδύσουν στο – βάση χρόνου – σχετικά νεοσύστατο τομέα του ηλεκτρονικού αθλητισμού αλλά και πρωταθλητισμού.

Το παράδειγμα της Paris Saint Germain, της Valencia, αλλά και άλλων πολλών ομάδων, όπως είχαμε αναφέρει, φαίνεται να έχει αποφασίσει να ακολουθήσει και ο Παναθηναϊκός. Με βάση τα δεδομένα της Ελλάδας, αποτελεί μια ριψοκίνδυνη, θα έλεγε κανείς, από την οικονομικής άποψης, επένδυση, σε έναν τομέα βέβαια που τη δεδομένη χρονική στιγμή αναπτύσσεται ραγδαία στην Ελλάδα, αλλά κύρια σε όλο τον υπόλοιπο πλανήτη.

Η σελίδα «Panathinaikos AC esports» φαίνεται να έχει δημιουργηθεί στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα Δεκεμβρίου. Όπως διαφαίνεται και από τις γενικότερες συζητήσεις, αναμένεται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, πιθανά μετά τις γιορτές, μια επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του συλλόγου, την πλευρά του Ερασιτέχνη, όπου θα δίνονται περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη μορφή και τη δράση, αλλά και την εγκυρότητα – καθώς προς το παρόν δεν έχει υπάρξει κάποιο σχόλιο – του εν λόγω νεοσύστατου τμήματος.

Αυτή η κίνηση, αν επιβεβαιωθεί, είναι δεδομένο πως δεν θα αφήσει και τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες του – ποδοσφαιρικού – Ελληνικού Πρωταθλήματος με σταυρωμένα τα χέρια. Υπολογίζεται πως θα φέρει σωρεία εξελίξεων στον τομέα του ηλεκτρονικού αθλητισμού, εκεί όπου φαίνεται πως «η εποχή της αθωότητας, είναι στη δύση της».

ΑΠΛΟΙ ΛΟΓΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΙ

Σε μια εξαιρετικά ευνοϊκή, θα έλεγε κανείς, χρονική συγκυρία βρίσκουν τους εαυτούς τους Free Agents οι Sparks & Lelenaga, καθώς πρόσφατα αποχαιρέτησαν τους – πρώην – συμπαίκτες τους στην Greek Regenesis Esports.

Θα φουντώσουν άραγε οι φήμες γύρω από τις κενές θέσεις στο roster; Και κάπου εδώ έρχεται ο «Δικηγόρος του Διαβόλου» να ρωτήσει το πιο κύριο: Τι θα γίνει με το ζήτημα FORG1VEN Free Agent; Μήπως υπάρχει γι αυτόν κάποια θέση στο roster αυτής της νέας «πράσινης» προσπάθειας; Αν όχι στο roster, τότε από ποιο πόστο θα μπορούσε να βοηθήσει;

Περισσότερα νέα για το League of Legends