Ένα “πιο προσιτό MasterCase Maker 5t” – το MasterBox 5t

Βασισμένο στο κορυφαίο MasterCase Maker 5t, το νέο MasterBox 5t φέρνει ένα πλήθος gaming χαρακτηριστικών, στην mainstream κατηγορία

Βασισμένο στο κορυφαίο MasterCase Maker 5t, το νέο MasterBox 5t φέρνει ένα πλήθος gaming χαρακτηριστικών, στην mainstream κατηγορία

Με απέριττο εσωτερικό σχεδιασμό, πλήθος cut-outs για την ευκολότερη εγκατάσταση υποσυστημάτων, δυνατότητες επέκτασης και υποστήριξη πολλαπλών layouts, το MasterBox 5t μπορεί να φιλοξενήσει εκτεταμένα high end συστήματα με πολλούς ανεμιστήρες και DIY υδροψύξεις με χαρακτηριστική ευκολία. Ταυτόχρονα, με το πλήθος των routing οπών καλωδίων και του καλύμματος του PSU, διατηρεί την εικόνα του συστήματός σας καθαρή.

Dual-tone κόκκινο και μαύρο φινίρισμα

Σε συμφωνία με τον χρωματικό συνδυασμό που συναντάμε σε αρκετές gaming- focused μητρικές και κάρτες γραφικών, το MasterCase Maker 5t έρχεται με κόκκινες πινελιές: και δεν πρόκειται για κάποιο βαρετό κόκκινο χρώμα αλλά για μια ιδιαίτερη απόχρωση κόκκινης πέρλας που δίνει στο case ένα εντυπωσιακά πλούσιο χρωματικό αποτέλεσμα.

Κόκκινα LEDs

Προκειμένου να πετύχουμε την εικόνα που επιδιώκαμε, περιλάβαμε κόκκινο φωτισμό στο εμπρός μέρος του case. Τοποθετημένο χαμηλά και με δυνατότητα περιστροφής, ο συγκεκριμένος φωτισμός έρχεται εύκολα στα δικά σας μέτρα.

I/O panel

Το controller board του MasterBox 5t σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε high και low λειτουργία για την ταχύτητα περιστροφής των ανεμιστήρων σας. Επιπλέον, σας παρέχει δύο USB 3.0 ports και τις απαραίτητες συνδέσεις ήχου στο πλέον βολικό σημείο του tower.

Λαβή μεταφοράς

Και αυτό το case διαθέτει λαβή μεταφοράς στο επάνω του μέρος. Με δυνατότητα μεταφοράς μέχρι και 28.5kg φορτίου, η μετακίνηση του συστήματός σας στο LAN party δεν αποτελεί πλέον πονοκέφαλο.

Βελτιωμένο air flow

Το μπροστινό panel είναι σχεδιασμένο με έμφαση στο αυξημένο airflow. Δύο μεγάλες mesh επιφάνειες βοηθούν σημαντικά στην άνετη μεταφορά δροσερού αέρα στο εσωτερικό του συστήματός σας.

Flexible mounting

H εγκατάσταση των SSDs σας, δεν είναι απλά εύκολη. Είναι και ευέλικτη. Με το πλήθος των διαθέσιμων θέσεων τόσο στο motherboard tray όσο και στο κάτω ή πίσω μέρος του case μπορείτε να κάνετε τους SSDs μέρος της εικόνας του συστήματος ή απλά να τους “εξαφανίσετε”.

Τιμή & διαθεσιμότητα

Το MasterBox 5t είναι άμεσα διαθέσιμο με προτεινόμενη τιμή λιανικής €99,90.

Γνωστός στον ελληνικό χώρο του Gaming και κυρίως στο Streaming. Είναι 17 χρονών και του αρέσει να προγραμματίζει ιστοσελίδες, να παίζει video games ανεξαρτήτου τύπου εκτός από MMORPG όπως το World of Warcraft. Προσπαθεί να κάνει τα streams του ποιο interactive καθώς δεν δίνει σημασία στο gameplay αλλά στην επικοινωνία του με τους viewer του.