Υποδεχθείτε το World eSport, ένα network από gamers, για gamers

Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα ενός κοινωνικού δικτύου αποκλειστικά για eSports και gaming;

Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα ενός κοινωνικού δικτύου αποκλειστικά για eSports και gaming;

world-esport-ltd-banner

Ο πρώην pro gamer Marc «vazy» Berthold και η Alexandra «Maxima» Merz, έδωσαν στη δημοσιότητα την δική τους νεοσύστατη προσπάθεια, που ακούει στο όνομα World eSport και πρόκειται για ένα social network που σκοπό έχει να ανάγει τα eSports στο επόμενο επίπεδο. Η όλη ιδέα ξεκίνησε στο Λονδίνο, το 2015, όπου έγινε και η επίσημη ανακοίνωση. Σκοπός τους; Να παρέχουν στους gamers αλλά και στους οπαδούς των eSports ένα social network που θα αναδείξει επαγγελματίες αλλά και θα φέρει κοντά όλους τους φανς.

Αναφερόμαστε λοιπόν στο απόλυτο επαγγελματικό eSport δίκτυο, αφιερωμένο σε όλους τους gamers, παρέχοντας τους ένα μέρος όπου θα μπορούν να επικοινωνούν, να δημιουργούν προσωπικά προφίλ, να μοιράζονται άρθρα και βίντεο σχετικά με το αντικείμενο, να ακολουθούν τους αγαπημένους τους παίκτες, ομάδες ή εταιρείες, να βρίσκουν αγγελίες για δουλειές σε ομάδες που αναζητούν παίκτες, αλλά και φυσικά να ενημερώνονται για όλα τα τελευταία νέα. Το World eSport είναι η πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα αποκλειστικά αφιερωμένη σε games και eSports, παρέχοντας κυριολεκτικά όλα όσα θα μπορούσε να ζητήσει ποτέ ένας φαν. Ίσως να μιλάμε για την πλατφόρμα, που κάθε κοινότητα eSports αναζητούσε, για να τους βοηθήσει στο δρόμο για την επιτυχία.

«Ήμουν pro gamer τα τελευταία 10 χρόνια και γνωρίζω πολύ καλά τι είχαμε και τι δεν είχαμε και τι θα έπρεπε να έχουμε για να κάνουμε τα eSports ένα πραγματικό sport. Τα eSports μου έδωσαν τόσα πολλά, που επόμενο είναι να επιθυμώ με κάθε τρόπο να βοηθήσω στην ανάδειξη τους. Φέρνοντας το World eSport στο προσκήνιο, θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι κάθε φαν θα μπορεί να ζήσει το πάθος του στο έπακρον», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Founder & CEO, Marc Berthold.

To World eSport, μπορούμε να πούμε, πως ήρθε πάνω στην κατάλληλη στιγμή. Η βιομηχανία των Games και των eSports ανθίζει και συνεχίζει να κεντρίζει το ενδιαφέρον όλο και περισσότερο, μέρα με την μέρα, με τα παιχνίδια και τα πρωταθλήματα να συγκεντρώνουν ολοένα και μεγαλύτερο αριθμό θεατών και φανς ανά τον κόσμο. Πιο συγκεκριμένα, το 2016 ο αριθμός έφτασε τα 292 εκατομμύρια, με πρόβλεψη τα 415 εκατομμύρια για το 2019. Για αυτό, το World eSports, αποσκοπεί στο να συγκεντρώσει όλους τους ενδιαφερόμενους σε μία πλατφόρμα, όπου κανείς δεν θα νιώθει εκτός.

«Η ερευνά μας ήδη από τα πρώτα στάδια σύλληψης του όλου εγχειρήματος μας έδειξε πως τα eSports αλλά και ό,τι σχετίζεται με αυτά, δεν έχουν ακόμα τόση επαγγελματική αναγνώριση, έτσι ώστε να εμφανίζονται σε διαθέσιμα δίκτυα. Εμείς, αντιληφθήκαμε το πρόβλημα και δώσαμε την λύση. Φέρνοντας το World Esport, ενθαρρύνουμε τους πάντες να δραστηριοποιηθούν μέσα στο δίκτυο. Είναι ο μόνος τρόπος, όλοι μαζί, να πετύχουμε τον στόχο μας», αναφέρει η Alexandra «Maxima» Merz.

 

Φτιαγμένο από gamers, για gamers, το World eSport ήρθε να ενώσει όλους τους φανς σε μία πλατφόρμα, αποκλειστικά φτιαγμένη για εκείνους.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα εδώ.

Social Media:

Υποστηρίζει οτιδήποτε (σχεδόν) μπορεί να αναχθεί σε τέχνη. Κάποια στιγμή το πτυχίο της θα γράφει "Ιστορικός", και όταν δεν μαθαίνει ημερομηνίες & ιστορικά γεγονότα παίζει & δοκιμάζει ό,τι game υπάρχει.