Έρχεται το Moto M;

Διέρρευσαν πληροφορίες σχετικά με την κυκλοφορία του Moto M

Διέρρευσαν πληροφορίες σχετικά με την κυκλοφορία του Moto M

m

H Motorola, υπό τη διαχείριση της Lenovo, φαίνεται να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να διατηρήσει την καλή της φήμη στον τομέα των οικονομικών smartphones. Για αυτό, μετά το θρυλικό Moto G και Moto Ε σύντομα, θα έρθει στην αγορά και το Moto Μ.

Σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης, το  επερχόμενο Moto Μ  θα έχει ένα μια πανίσχυρη  5,100mAh μπαταρία, μια οθόνη Full HD 5,5 ιντσών, μια κύρια κάμερα 16MP και  μπροστινή κάμερα 5MP  ή 8MP . Θα υπάρχει επίσης ανιχνευτής δακτυλικού αποτυπώματος στο πίσω μέρος για τον έλεγχο ταυτότητας του ιδιοκτήτη της συσκευής με ένα μόνο άγγιγμα, σε αντίθεση με τη σειρά Moto Ζ.


moto-m
Σύμφωνα με μια ανάρτηση στην Tech Droider, η συσκευή θα περιλαμβάνει τον επεξεργαστή της Qualcomm Snapdragon 625 σε συνδυασμό με 4GB μνήμης RAM και 64GB αποθήκευσης και θα έχει την υποστήριξη κάρτας microSD έως και 128GB.

Το πλήρες μεταλλικό σώμα θα δώσει στο Moto Μ μια  ξεχωριστή εμφάνιση, γεγονός που το καθιστά ικανό να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις  της Samsung, της Apple,της Oppo και άλλων. Η συσκευή θα τρέχει Android 6.0.1 Marshmallow, αλλά θα μπορεί να αναβαθμιστεί στην τελευταία Nougat Android της Google σε μεταγενέστερο χρόνο.

Περισσότερες πληροφορίες για την συσκευή, θα μάθουμε στις 8 Νοεμβρίου.