Ώρα για προσφορές | Top Travel Gear

Άλλη μία σειρά από εκπτώσεις έως 60% στο Everbuying είναι εδώ

Platform
 

Μία νέα σειρά προσφορών από αξεσουάρ της Everbuying, με θέμα πράγματα ταξιδιού!

screenshot_46

Άλλη μία σειρά από εκπτώσεις στο Everbuying είναι εδώ και φέρει το όνομα Top Travel Gear. Μέσα από αυτή μπορείτε να βρείτε μερικά από τα αγαπημένα σας προϊόντα σε τιμές με εκπτώσεις μέχρι και -60%. Οι προσφορές περιλαμβάνουν και Smartphones, των οποίων οι τιμές αρχίζουν από 69€. Ανάμεσα σε αυτά βλέπουμε τα γνωστά HOMTOM HT7 Pro, το Elephone P900 και XiaoMi Redmi 3 Pro, με την τιμή τους να είναι κυριολεκτικά, κομμένη στη μέση! Πέρα όμως από τα κινητά, μπορείτε να βρείτε και μία γκάμα από τα Tablets, με τιμές που ξεκινάνε από 36€.

sales1

Αποκτήστε Smartband με έκπτωση έως και 50%. Με το I5 Plus στο χέρι, μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα για τις κλήσεις σας, τα SMS σας και όλες τις ενημερώσεις σας, ακόμα και αν είστε μακρυά από το Smartphone σας. Οι τιμές τους ξεκινούν από μόλις 2€.

sales2

Σε όλους μας αρέσει να ξαπλώνουμε σε poof, αλλά πως θα σας φαινόταν να είχατε ένα poof που θα μπορούσατε να το έχετε πάντα και παντού μαζί σας; Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας poof και άλλα αντικείμενα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παντού σε μοναδικές τιμές στο Everbuying!

sales3

Βρείτε επίσης και άλλες συσκευές για το σπίτι καθώς όπως έξυπνα φωτιστικά και αντικουνουπικά μηχανήματα, άλλα και αντικείμενα όπως κάρτες μνήμης, selfie-stick, VR Glasses κ.α στο Everbuying.

sales4