Ο Chris Metzen ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την Blizzard

Ο Chis Metzen Ανώτερος Αντιπρόεδρος Story and Franchise Development της Blizzard αποσύρεται μετά από 23 χρόνια

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ο Chis Metzen Αντιπρόεδρος Story and Franchise Development της Blizzard αποσύρεται μετά από 23 χρόνια

metzen-0

Ο Chis Metzen Αντιπρόεδρος Story and Franchise Development, και ο οποίος θεωρείται ως ο Loremaster της Blizzard, αποφάσισε να αποσυρθεί μετά από 23 χρόνια συνεχούς παρουσίας, όχι μόνο στο σύμπαν του World of Warcraft αλλά και στο Diablo, Starcraft, και τελευταία στο Overwatch.

Ο Metzen είναι κυρίως γνωστός για δύο πράγματα: 1) Τις απίστευτες ομιλίες που δίνει κάθε χρόνο στα BlizzCon που μπορεί να κάνει τους περισσότερους χαρακτήρες βιντεοπαιχνιδιών να ντρέπονται, και 2) βοήθησε να δημιουργηθούν οι κόσμοι των σκοτεινών παιχνιδιών World of Warcraft, StarCraft, Diablo, αλλά και στο Overwatch δημιουργόντας ο ίδιος τον Soldier 76. Με ένα μήνυμα του στο επίσημο forum του World of Warcraft, εξήγησε γιατί αυτός είναι αποσύρεται από όλους τους πολέμους και τα αστέρια που βοήθησε να γεννηθούν.

Όπως ο ίδιος δήλωσε στο μήνυμα του, ήρθε ο καιρός να ασχοληθεί με την οικογένεια του, το σπίτι του και φυσικά  . . . να παίξει με την ησυχία του. Μιλώντας προσωπικά, είναι γλυκόπικρο να τον βλέπεις να φεύγει. Οι ιστορίες του δεν ήταν πάντα εκπληκτικές, αλλά ποτέ δεν θα μπορούσες να τον κατηγορήσεις για έλλειψη ενθουσιασμού. Βοήθησε να γεννηθούν οι κόσμοι που έδωσαν ώθηση στην φαντασία μου και με εισήγαγαν στα MMORPG. Έχω κατασκευάσει (χάλια) στρατόπεδα στο StarCraft και έχω περάσει ατελείωτες ώρες στο WarCraft. Παίζω ακόμη και έχω την χαρά να γράφω για αυτά. Σας ευχαριστώ γι ‘αυτό, κύριε Metzen, και καλή σας τύχη.

rudys-6

 

Xαμένη στην εφηβεία μου, gamer, βιβλιοφάγος, Πρωτάρης παίκτης σε role playing games καθώς μου αρέσει να διηγούμαι ιστορίες.Ταξιδιάρικο μυαλό γεμάτο μουσική, ταινίες και anime. Φωτογράφος ανάλογα με τη διάθεση και τα καιρικά φαινόμενα.Ίσως είμαι ονειροπόλα..... Συγκεντρώνω ήχους και εικόνες από παντού και τα μοιράζομαι με τους γύρω μου. Τρελή Υδροχόος με ζωηρή φαντασία, γεννήθηκα σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή (ίσως). Καλώς ήρθατε στον κόσμο μου, όπου κάθε στιγμή είναι μια ευκαιρία για έκφραση.Been geek 40 years now and loved it all the way.