Ώρα για προσφορές | Ulefone Flagship Phones Special

Οι προσφορές επιστρέφουν στο Everbuying και αυτή τη φορά αφορούν συσκευές Ulefone

Οι προσφορές επιστρέφουν στο Everbuying και αυτή τη φορά αφορούν συσκευές Ulefone

ulefone

Η νέα σειρά προσφορών του Everbuying είναι εδώ. Μέσα από αυτή μπορείτε να επιλέξετε μία από τις τέσσερις συσκευές Ulefone με έκπτωση $50.

ulefone future

Ξεκινάμε με το Ulefone Future, μια πανίσχυρη συσκευή με επεξεργαστή Helio P10 και 4GB RAM. Η οθόνη του έχει μέγεθος 5.5 ίντσες χωρίς στεφάνι, διαθέτει λειτουργικό σύστημα Android 6.0 και χρησιμοποιεί κάμερα Samsung 16MP. Η τιμή του βρίσκεται στα $209.99 και είναι διαθέσιμο για περιορισμένο απόθεμα.

ulefone metal

Ακολουθεί το Ulefone Metal, με οθόνη 5 ιντσών και πλήρως μεταλλικό σώμα. Λειτουργεί με οκταπύρηνο επεξεργαστή και 4GB RAM. Η κάμερα του είναι Sony 13MP και έχει λειτουργικό Android 6.0. Κοστίζει $109.99.

ulefone power

Στη συνέχεια έχουμε το Ulefone Power. Μια συσκευή που το μεγαλύτερο ατού της βρίσκεται στην μπαταρία. Με χωρητικότητα 6050mAh δεν θα βρεθείτε ποτέ στο δρόμο με το κινητό να σας έχει κλείσει. Έχει οθόνη 5.5 ιντσών FHD, οκταπύρηνο επεξεργαστή και 3GB RAM. Επιπλέον, έχει κάμερα Sony 13MP. Μπορείτε να κάνετε αυτή τη συσκευή δικιά σας για $143.99.

ulefone viena

Τέλος, έχουμε το Ulefone Viena. Το Viena χρησιμοποιεί HiFi Chip και έχει οθόνη 5.5 ιντσών FHD. Ο επεξεργαστής του είναι οκτώ πυρήνων και διαθέτει 2GB RAM. Επίσης, διαθέτει κάμερα Panasonic 13MP. Η τιμή της συσκευής είναι $139.89.

Επιλέξτε τη συσκευή Ulefone που σας ταιριάζει από τη σελίδα του Everbuying.

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.