Εμφανίστηκε Articuno σε gym του Pokemon Go

Το internet έχει πάρει φωτιά, καθώς σε ένα gym στο Οχάιο εμφανίστηκε κάποιος με το θρυλικό Pokemon Articuno

Platforms
 
Developer
 

Το internet έχει πάρει φωτιά, καθώς σε ένα gym στο Οχάιο εμφανίστηκε κάποιος με το θρυλικό Pokemon Articuno

articuno

Σε ένα gym στο Οχάιο, αρκετός κόσμος αντίκρισε ένα Articuno και τράβηξε screenshots που εμφανίζεται το θρυλικό πουλί. Οι χρήστες του διαδικτύου έχουν τρελαθεί, προσπαθώντας να καταλάβουν τι έχει συμβεί.

Μπορεί να μην έχουμε ακούσει κάτι επίσημο από τη Niantic, αλλά η ιδιοκτήτρια του Articuno ισχυρίζεται πως η εταιρία της το έδωσε, ως ένα είδος απολογίας. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

Ναι, είναι όσο τρελό όσο ακούγεται! Έλαβα το Articuno σα δώρο από τη Niantic. Ελπίζω να δει το σάλο που έχει προκαλέσει και να επιβεβαιώσει τη γνησιότητά του. Το μόνο που μπορώ να πω, είναι πως είναι ξεκάθαρα ένα promo για να προβληθεί το παιχνίδι, κάτι που κατάφερε με το παραπάνω. Έβαλα το Articuno σε ένα gym σήμερα, αλλά νικήθηκε πριν από λίγο. Σίγουρα δεν είναι ανίκητο, αλλά είναι φοβερό.

Δεν έχω ιδέα γιατί η Niantic μου έδωσε ένα Articuno, αλλά σίγουρα το έχω. Είναι καταπληκτικό και ελπίζω η Niantic να επιβεβαιώσει τη γνησιότητά του, αν και δεν έχει μεγάλη σημασία. Δεν μπορεί να είναι ψεύτικο όταν άνθρωποι το αντιμετωπίζουν σε ένα gym. Είναι αυτό που είναι και σίγουρα πρόκειται για ένα promo της εταιρίας, ώστε να προωθήσει το παιχνίδι. Ο λόγος ήταν μια καθυστερημένη απάντηση που έλαβα, για μια ερώτηση που έκανα την ημέρα κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Μου είπαν πως μου το κάνουν δώρο και την άλλη στιγμή βρισκόταν στο pokedex μου.

articuno 2

Ένας άλλος παίκτης ισχυρίζεται πως έλαβε ένα Moltres με περίπου ίδιο τρόπο, αλλά δεν έχουμε δει αρκετές αποδείξεις μέχρι τώρα. Κάτι που πρέπει να λάβουμε υπόψη είναι πως στο τελευταίο update του Pokemon Go, υπάρχει ένα glitch όπου μπορείτε να πιάσετε ένα Pokemon, αλλά στην ουσία είναι κάποιο άλλο. Για παράδειγμα μπορεί να πιάσετε ένα Pidgey, αλλά να καταλήξετε με ένα Rattata.

Περισσότερα νέα για το Pokemon GO

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.