Αna: Η νέα support χαρακτήρας του Overwatch

Γιατρέψτε τους συμμάχους σας και σκοτώστε τους εχθρούς σας

Platforms
 
Publisher
 
Developer
 

Γιατρέψτε τους συμμάχους σας και σκοτώστε τους εχθρούς σας

Ana

Ο πρώτος χαρακτήρας που θα ενταχθεί στο Overwatch έπειτα απ’ την κυκλοφορία του, είναι η support ηρωίδα Ana. Η Ana χρησιμοποίει το sniper rifle της για να γιατρέψει τους συμμάχους της αλλά και να κάνει ζημιά στους αντιπάλους της. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της, αλλά η Blizzard Entertainment δήλωσε πως θα είναι διαθέσιμη σύντομα. Παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τα abilities της:

  • Biotic Rifle: Το όπλο της Ana εκτοξεύει βέλη που γιατρεύουν τους συμπαίκτες της ή κάνουν ζημιά στους αντιπάλους. Μπορείτε να κάνετε zoom ενώ στοχεύετε για μεγαλύτερη ακρίβεια στην βολή σας.
  • Sleep Dart: Η Ana εκτοξεύει ένα βέλος απ’ το πιστόλι της, που αφήνει τον αντίπαλο αναίσθητο. Εάν ο αντίπαλος δεχτεί ζημιά, συνέρχεται αμέσως.
  • Βiotic Grenade: Η Ana πετάει μια biotic bomb που κάνει ζημιά στους αντιπάλους και γιατρεύει τους συμμάχους της. Κατά την διάρκεια αυτή, οι σύμμαχοι που χτυπήθηκαν λαμβάνουν αυξημένο healing από όλες τις πήγες. Αντίστοιχα, οι εχθροί που επηρεάστηκαν από την έκρηξη, δεν μπορούν να γιατρευτούν για λίγα δευτερόλεπτα.
  • Nano Boost: Η Ana δίνει combat boost σε ένα σύμμαχό της. Κατά την διάρκεια αυτή κινείται γρηγορότερα, οι επιθέσεις του κάνουν περισσότερη ζημιά και οι αντίπαλοι λιγότερο με τις επιθέσεις τους.

Περισσότερα νέα για το Overwatch