Το Red Dead Redemption επιστρέφει

Η όλη φημολογία που είχε ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα, επιβεβαιώνεται με αυτή την επιστροφή

Platforms
 
Publisher
 
Developer
 

Η όλη φημολογία που είχε ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα, επιβεβαιώνεται με αυτή την επιστροφήreddeadredemptioncover

Όλο το προηγούμενο διάστημα, μέσα από forum posts, διαρροές, πηγές, ενδείξεις και αντενδείξεις, φημολογούνταν πως ο τίτλος, στον οποίο – όλοι λίγο πολύ – επενδύσαμε χρόνο, επρόκειτο να επιστρέψει, αυτή τη φορά για την παιχνιδομηχανή της Microsoft.

Η εταιρία δεν μπορούσε να κλείνει άλλο τα αυτιά της, κάνοντας πως δεν ακούει, στις απαιτήσεις δεκάδων χιλιάδων παικτών για την επανακυκλοφορία του ομώνυμου τίτλου. Να σημειωθεί, πως βασικό ρόλο στην απόφαση, πιθανώς να έχει παίξει το γεγονός, πως το Red Dead Redemption έχει θεωρηθεί ως το πιο απαιτούμενο από κάθε άλλο παιχνίδι, το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Αυτή την Παρασκευή λοιπόν, οι χρήστες του Xbox One και Xbox 360, θα μπορούν να απολαύσουν τον western τίτλο της Rockstar Games και φυσικά όλα τα DLC’s που περιλαμβάνονται. Όλες οι εκδόσεις του παιχνιδιού θα είναι διαθέσιμες, ακόμη και οι πιο σπάνιες.

reddeadredemption

Ασχολίαστο δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε και το γεγονός περί φημολογίας, γύρω από την κυκλοφορία ενός sequel, στην συγκεκριμένη σειρά. Δεν υπάρχει κάποια περαιτέρω εξέλιξη, αναφορικά με αυτό, παρά μόνον όσα είχαμε παρατηρήσει παλιότερα, που αφορούσαν διαρροές, μη επιβεβαιωμένες και – φυσικά – διάσπαρτες διαδικτυακές – όπως κάθε φορά – φήμες.