Ο Brock Lesnar θα είναι το εξώφυλλο του WWE 2K17!

Ο τέσσερις φορές WWE παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών και πρώην UFC πρωταθλητής βαρέων βαρών

Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ο τέσσερις φορές WWE παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών και πρώην UFC πρωταθλητής βαρέων βαρών, θα είναι στο εξώφυλλο του WWE 2K17

Ανακοινώθηκε ο Brock Lesnar, ως το άτομο που θα είναι στο poster του WWE 2K17, το video game της ναυαρχίδας του WWE. Με τα απαράμιλλα επιτεύγματα του στο WWE, UFC, NCAA Division, στην πάλη και αλλού, ο Brock Lesnar χάρη στην ηθική εργασία του, στην ένταση και στη στάση του, παρέμεινε ένας παραγωγικός αθλητικός ψυχαγωγός για παραπάνω από 16 χρόνια. Επιπλέον, η «Ασυναγώνιστη, νυν δήμαρχος της Suplex City» εγκαινίασε την παγκόσμια εκστρατεία μάρκετινγκ του WWE 2K17, καλώντας τους οπαδούς να διερευνήσουν την καινούργια πλευρά ενός κόσμου, που εμπνεύστηκε από τον Lesnar, καθώς θα μαθαίνετε περισσότερα για το παιχνίδι.

Το WWE 2K17 έχει προγραμματιστεί για την παγκόσμια κυκλοφορία του στις 11 Οκτωβρίου του 2016, για το Playstation 4 και Playstation 3 καθώς και το Xbox One και Xbox 360.

«Η καριέρα μου έχει οριστεί από το να κυριαρχεί σε κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται για μένα», είπε ο Brock Lesnar. «Είμαι ενθουσιασμένος με την καινούργια μου ευκαιρία να εκπροσωπώ το WWE 2K17 και να είμαι ο πρεσβευτής του franchise καθώς είναι και τιμή μου να χρησιμοποιούμαι ως WWE 2K17 Cover Superstar».

Προερχόμενος από μια εντυπωσιακή συλλογική σταδιοδρομία πάλης για το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα όπου έγινε πρωταθλητής βαρέων βαρών του NCAA Division, ο Lesnar έκανε το ντεμπούτο του στο WWE το 2002 και γρήγορα το παρατσούκλι του ήταν το «The next big thing» από τον συνήγορό του Paul Heyman. Αργότερα εκείνο το έτος, έγινε ο νεότερος WWE World Heavyweight Champion στην ιστορία της εταιρίας, σε ηλικία 25 ετών, νικώντας τον Dwayne «The Rock» Johnson στο SummerSlam. Ο Lesnar αργότερα κέρδισε δύο επιπλέον WWE World Heavyweight Championships και είχε αξιοσημείωτες αντιπαλότητες με WWE Superstars, όπως τον John Cena, Big Show και άλλους. Το 2004 ο Lesnar νικήθηκε από τον Bill Goldberg, όπου αυτό είναι και το μπόνους περιεχόμενο της προ παραγγελίας του WWE 2K17.

«Κυρίες και κύριοι, ο πελάτης μου έχει κατακτήσει πραγματικά τα πάντα στο πέρασμά του και δεν θα υπάρξει διαφορά εξαπολύοντας την Suplex City κατά την διάρκεια του WWE 2K17», δήλωσε ο Paul Heyman. «Ως συνήγορος του Brock Lesnar, μπορώ να σας διαβεβαιώσω για την ενσάρκωση της ανόθευτης αριστείας, σε συνδυασμό με την επιθυμία ενός θηρίου να κατακτήσει όλες τις πλατφόρμες στο κόσμο του παιχνιδιού, σε ένα video game, που με την υποστήριξη της εκστρατείας, οι οπαδοί θα το αγκαλιάσουν και κανείς δεν μπορεί να το αγνοήσει».

«Το αλάνθαστο ταλέντο του Brock Lesnar, χωρίς κανένα ταμπού και αποφασιστικότητα, συμπληρώνουν τέλεια τη δέσμευση της 2K να εκπροσωπήσει το WWE στο υψηλότερο επίπεδο», δήλωσε ο Chris Snyder, αντιπρόεδρος μάρκετινγκ της 2K. «Με την Suplex City στο σκηνικό και το «Beast Incarnate» σε charge, το WWE 2K17 θα έρθει με ένα απίστευτο ρόστερ και χαρακτηριστικά όπως ποτέ πριν».

Περισσότερα νέα για το WWE 2K17

Γνωστός στον ελληνικό χώρο του Gaming και κυρίως στο Streaming. Είναι 17 χρονών και του αρέσει να προγραμματίζει ιστοσελίδες, να παίζει video games ανεξαρτήτου τύπου εκτός από MMORPG όπως το World of Warcraft. Προσπαθεί να κάνει τα streams του ποιο interactive καθώς δεν δίνει σημασία στο gameplay αλλά στην επικοινωνία του με τους viewer του.