Νέος διευθύνων σύμβουλος για τους Origen

Οι Origen όρισαν τον Javier Zafra de Jáudenes ως διευθύνων σύμβουλο (CEO) του οργανισμού

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Οι Origen όρισαν τον Javier Zafra de Jáudenes ως διευθύνων σύμβουλο (CEO) του οργανισμού

origen
Σύμφωνα με μια ανάρτηση στην ιστοσελίδα των Origen, ειπώθηκε πως η ομάδα επικεντρώνεται στην ανάπτυξή της ως οργάνωση και στην αύξηση της στρατηγικής ανάπτυξης της. Ακόμα δηλώσαν ότι ο Zafra θα αναλάβει καθήκοντα marketing, επικοινωνιών και λειτουργιών επιχειρήσεων, μεταξύ άλλων.

Ο Zafra δήλωσε πως το να είναι μέρος των Origen είναι για εκείνον ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, εφόσον οι αξίες της οργάνωσης έρχονται πολύ κοντά με τις δικές του.

«Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να ανακτήσουμε το επίπεδο που είχε η Origen πάντα, αλλά είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε και η Origen θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και να εδραιώνεται ως μια από τις καλύτερες eSports εταιρίες διεθνώς», δήλωσε επίσης.

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Γνωστός στον ελληνικό χώρο του Gaming και κυρίως στο Streaming. Είναι 17 χρονών και του αρέσει να προγραμματίζει ιστοσελίδες, να παίζει video games ανεξαρτήτου τύπου εκτός από MMORPG όπως το World of Warcraft. Προσπαθεί να κάνει τα streams του ποιο interactive καθώς δεν δίνει σημασία στο gameplay αλλά στην επικοινωνία του με τους viewer του.