Pokemon Gο: Έρχεται τον Ιούλιο

Το πολυαναμενόμενο Pokemon Go έρχεται δωρέαν στο τέλος του Ιουλίου, μαζί με optional wearable

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 

Την δεύτερη μέρα της Ε3, η Nintendo ανακοίνωσε μία ποιο συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας από ότι περιμέναμε!

Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει προς το τέλος του Ιουλιου. Θα είναι free-to-play, αλλά θα υπάρχει η επιλογή αγοράς του  αξεσουάρ Pokemon Go Plus, το οποίο θα κοστίζει $35.

Pokémon-GO1

To Pokemon Go Plus είναι ένα clip-on attachment, το οποίο θα μπορεί να φορεθεί και σαν βραχιόλι. . Για να το χρησιμοποιήσετε, το συνδέεται μέσω bluetooth με το smartphone σας και κάθε φορά που θα συναντάτε ένα Pokemon, αυτό θα δονίζεται και το Led που έχει στο κέντρο θα γίνεται πράσινο. Μπορείτε να πατήσετε το κουμπί που έχει στη μέση για να πετάξετε pokeball. Αν το pokemon πιαστεί, τότε το Led θα αναβοσβήνει με διάφορα χρώματα, σαν ουράνιο τόξο, αν όχι, τότε το Led θα γίνει κόκκινο. Με αυτό θα μπορείτε επιπλέον να μαζέψετε διάφορα berries, poke balls και αυγά pokemon σε προκαθορισμένες PokeStop τοποθεσίες. Χάρης αυτό, μπορείτε να παίζετε το παιχνίδι χωρίς να κοιτάτε το κινητό σας (ακόμα και όταν είστε στη δουλεία ή το σχολείο) και όταν ανοίξετε τη συσκευή σας, θα δείτε τι συλλέξατε χρησιμοποιώντας το.

gsmarena_001

Σε αντίθεση με  τα συνηθισμένα παιχνίδια Pokemon, τα μικρά τέρατα δεν θα εξελίσσονται ανεβάζοντας το επίπεδό τους. Για να τα εξελίξετε, θα πρέπει να μαζέψετε pokemon candy, το οποίο το αποκτάτε πιάνοντας το ίδιο pokemon πολλές φορές. Ένας από τους developer δήλωσε: «πιάνοντας 25 Squirtle, θα σας δοθεί το candy, που χρειάζεται για να το εξελίξετε σε Wartortle». Επίσης, στην αρχή του παιχνιδιού δεν θα μπορούν να πραγματοποιούνται ανταλλαγές pokemon, ούτε θα υπάρχουν μεγάλα events. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει μόνο με τα Pokemon του Kanto, ενώ στο μέλλον θα προστεθούν και Pokemon από άλλα Regions.

Δείτε ολόκληρη την παρουσίαση του Pokemon Go στην E3 στο παρακάτω video:

Περισσότερα νέα για το Pokemon GO

Nothing is true. Everything is permitted.