Στις 15 Νοεμβρίου το Watch Dogs 2

Μόλις χθες, λίγες μέρες πριν την έναρξη της φετινής Ε3, η Ubisoft ήρθε να ταράξει τα νερά

Platforms
 
Genres
,  
Publisher
 
Developer
 

Ο πόλεμος ενάντια στον «Μεγάλο Αδελφό» συνεχίζεται

watch dogs 2

Μόλις χθες, λίγες μέρες πριν την έναρξη της φετινής Ε3, η Ubisoft ήρθε να ταράξει τα νερά με την επίσημη ανακοίνωση του Watch Dogs 2. Αυτή την φορά θα αναλάβετε τον ρόλο του Marcus Holloway, ενός νέου, ιδιοφυούς hacker, ο οποίος αποφασίζει να ενταχθεί στην Dedsec μετά από μια άδικη κατηγορία εις βάρος του, με σκοπό να πολεμήσει την διαφθορά που επικρατεί. Αυτή την φορά το υπόβαθρο του παιχνιδιού θα είναι η πόλη του Σαν Φρανσίσκο, η οποία θα έχει την αίσθηση μιας πραγματικής πόλης σύμφωνα με τους δημιουργούς του παιχνιδιού.

Η πόλη έχει τους δικούς της ρυθμούς, με κάθε χαρακτήρα να αλληλεπιδρά με άλλους, όχι μόνο με τον παίκτη. Για παράδειγμα μπορεί μερικοί NPCs να ξεκινήσουν να μαλώνουν μεταξύ τους για προσωπικούς τους λόγους, ή κάποιος πολίτης να καλέσει την αστυνομία, επειδή είδε κάτι περίεργο, χωρίς να σημαίνει πως την κάλεσε για εσάς. Πρόκειται για μια πόλη η οποία χωρίζεται σε διάφορες παρατάξεις, όπως εγκληματικές οργανώσεις που παλεύουν για τον υπόκοσμο του Σαν Φρανσίσκο, εταιρίες τεχνολογίας, οι οποίες μπορούν να παραβιαστούν, αν είστε ικανός, ακόμα και άλλες ομάδες από hackers με την δικιά τους ατζέντα.

watch dogs 2a

Ο χαρακτήρας έχει δημιουργηθεί με σκοπό να ενσωματώσει πλήρως το πνεύμα της πόλης του, όντας ένας νέος άντρας που συνδυάζει όχι μόνο την αισθητική του ίντερνετ σαν hacker αλλά και το επαναστατικό πνεύμα που χρειάζεται για να αντιμετωπίσει το σύστημα που τον έχει αδικήσει. Σε αντίθεση με τον πρωταγωνιστή του πρώτου Watch Dogs, Aiden Pearce, οι σχεδιαστές φρόντισαν ο Marcus Holloway να είναι πιο εκφραστικός και γεμάτος ενέργεια, με περισσότερη έμφαση στις μάχες σώμα με σώμα και στο παρκούρ, δίνοντάς έτσι μια πιο φυσική ροή στις κινήσεις του. Τα όπλα για τις κοντινές επαφές του Marcus στο  Watch Dogs 2, είναι αποτέλεσμα μιας αρκετά μεγάλης μελέτης από την πλευρά των σχεδιαστών του παιχνιδιού σε αυτοσχέδια όπλα, που μπορούν να φτιαχτούν γρήγορα από απλά αντικείμενα τα οποία μπορεί να βρει ο οποιοσδήποτε μέσα σε μια πόλη.

watch dogs 2b

Το hacking κομμάτι του παιχνιδιού, επεκτείνεται επίσης κατά πολύ, καθώς μπορείτε πλέον να χακάρετε όλους τους χαρακτήρες στο παιχνίδι, μαζί και με οτιδήποτε ηλεκτρονικό θελήσετε. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως από μόνοι σας δεν θα έχετε νέο εξοπλισμό, μιας και έχετε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε 3D-εκτυπωτές για να φτιάξετε διάφορα όπλα (π.χ. taser, αν προτιμάτε μια λιγότερο αιματηρή προσέγγιση στις αποστολές σας) αποκτώντας έτσι μια πιο ρεαλιστική αίσθηση στο crafting του Watch Dogs 2. Στο οπλοστάσιο του Marcus, υπάρχουν και δύο άλλα μηχανήματα, ένα δίκυκλο RC jumper και ένα drone, για στόχους που δεν μπορείτε να πλησιάσετε προσωπικά.

Το Watch Dogs 2 θα κυκλοφορήσει σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις Deluxe, Gold, και Collector’s Edition και σε περίπτωση προ παραγγελίας θα έχετε μια επιπλέον αποστολή, που με την ολοκλήρωσή της θα έχετε μια νέα ενδυμασία για τον πρωταγωνιστή σας.