Έρχεται το πρώτο online τουρνουά για το Overwatch

Έρχεται το πρώτο online τουρνουά στο Overwatch για την Ευρώπη

Platform
 
Publisher
 
Developer
 

Έρχεται το πρώτο Online τουρνουά στο Overwatch για την Ευρώπη

Overwatch-characters-and-setting-620x349

Μέσα στους επόμενους δύο μήνες του καλοκαιριού, οι οπαδοί του παιχνιδιού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις καλύτερες ομάδες τις Ευρώπης να ανταγωνίζονται σε μία σειρά «μαχών» που θα κόβουν την ανάσα. Για το νέο αυτό online τουρνουά με τίτλο The Battle, θα υπάρξουν τέσσερις προκριματικές φάσεις οι οποίες θα οδηγούν στους ομίλους και στη συνέχει στο prize pool των 4,000 ευρώ. Αυτές οι προκριματικές φάσεις θα αποτελούνται από 32 ομάδες οι οποίες θα αγωνιστούν σε bracket single elimination, σε αγώνες Best of One. Οι προκριματικές φάσεις θα διεξαχθούν στις 5,8,12 και 15 Ιουνίου.

Το πρώτο Group Stage θα διεξαχθεί στις 16 με 30 Ιουνίου και θα προκύψει από τις ομάδες των qualifiers. Η πρώτη ομάδα του Group Stage θα περάσει στα playoffs ενώ η δεύτερη και τρίτη ομάδα θα βρεθούν σε ένα δεύτερο group stage. Τα παιχνίδια θα είναι best of three και θα υπάρξουν 4 group ομάδων. Το δεύτερο Group Stage θα διεξαχθεί από τη 1 έως και τις 17 Ιουλίου από τις ομάδες που αναφέρθηκαν και θα έχει τη μορφή δύο group. Από εκεί, σε παιχνίδια double elimination και Best of Three, θα προκύψουν οι πρώτες ομάδες οι οποίες θα περάσουν στα play off του τουρνουά. Η τελική φάση θα διεξαχθεί από τις 18 έως τις 24 Ιουλίου. Οι οκτώ ομάδες θα αγωνίζονται σε format double elimination σε παιχνίδια Best of Three. O μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί σε μορφή Best of 9.

To έπαθλο θα το λάβουν οι πρώτες τέσσερις ομάδες. Η πρώτη θέση θα δώσει 2,000 ευρώ, η δεύτερη 1,000 ενώ η 3η και 4η θέση θα δώσουν από 500 ευρώ.

Μια αρκετά καλή κίνηση η οποία θα δώσει την ευκαιρία στις ομάδες να αποδείξουν την αξία τους.

Περισσότερα νέα για το Overwatch