Νέες πληροφορίες για τις Pokemon Sun και Moon

Μάθετε για τα νέα θρυλικά Pokemon, το Alola Region και το νέο Pokedex

Platform
 
Genre
 
Publisher
 

Μάθετε για τα νέα θρυλικά Pokemon, το Alola Region και το νέο Pokedex

pokemon (2)

Η Nintendo έβγαλε στο φως της δημοσιότητας νέες πληροφορίες, καθώς και ένα ακόμα βίντεο για τα επερχόμενα Pokemon Sun και Pokemon Moon. Σε αυτά παρουσιάζεται η νέα περιοχή του παιχνιδιού, Alola, το QR scanner και το Rotom Pokedex.

Τα νέα θρυλικά Pokemon ονομάζονται Solgaleo και Lunala. Το Sologaleo είναι Psychic και Steel και χρησιμοποιεί το ability Full Metal Body, το οποίο αποτρέπει άλλα Pokemon να του χαμηλώσουν τα στατιστικά με κάποια κίνηση ή ability. Επίσης, το βλέπουμε να χρησιμοποιεί την επίθεση Sunsteel Strike. Όσο για το Lunala, είναι ένα Psychic/Ghost Pokemon με το ability Shadow Shield και την επίθεση Moongeist Beam. Με το Shadow Shield, ένα Pokemon δέχεται λιγότερη ζημιά, όταν έχει φουλ HP.

pokemon (1)

Επιπλέον, βλέπουμε το νέο Rotom Pokedex και ένα νέο μηχανισμό με QR Codes, με τα οποία μπορείτε να διαβάσετε πληροφορίες για τα Pokemon, καθώς και το μέρος που θα μπορείτε να τα βρείτε. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τα codes με τους φίλους σας.

Οι Pokemon Sun και Moon θα κυκλοφορήσουν στις 23 Νοεμβρίου. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το νέο trailer.

Επίσης, για αυτούς που παίζουν XYORAS, μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό MEW2016 και να πάρετε τον Mew στις κασέτες σας.

Πηγή: Serebii

Περισσότερα νέα για το Pokemon Sun/Moon

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.