Ανακοινώθηκε το Pokémon International Challenge Ιουνίου

Ένα νέο τουρνουά θα ξεκινήσει για όσους ασχολούνται με το Pokémon Omega Ruby και Alpha Sapphire

Platform
 
Genre
 
Publisher
 

Ένα νέο τουρνουά θα ξεκινήσει για όσους ασχολούνται με το Pokémon Omega Ruby και Alpha Sapphire

Challenge_thumb

Η έναρξη του διεθνούς τουρνουά ανακοινώθηκε για τις 24 Ιουνίου-26 Ιουνίου. Πρόκειται για Double Battles, όπου οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν μέχρι και δύο από τα ακόλουθα Legendary Pokémon για την ομάδα τους: Mewtwo, Lugia, Ho-Oh, Kyogre, Groudon, Rayquaza, Dialga, Palkia, Giratina, Reshiram, Zekrom, Kyurem, Xerneas, Yveltal και Zygarde.

maxresdefault

Ωστόσο, όσα legendaries (εκτός από όσα προαναφέρθηκαν) προέρχονται από το Pokémon X και Y ή το Pokémon Omega Ruby και Alpha Sapphire, δεν θα είναι διαθέσιμα για συμμετοχή. Όλα τα Pokémon πρέπει να είναι τουλάχιστον επιπέδου 50. Οι παίκτες θα έχουν 90 δευτερόλεπτα για να διαλέξουν τα 4 Pokémon και κάθε γύρος θα διαρκεί 45 δευτερόλεπτα. Κατά μέσο όρο κάθε ομάδα θα έχει 15 battles την μέρα λόγω των πολλών συμμετοχών που αναμένεται να υπάρξουν.

Οι πρώτοι 256 παίκτες θα ανταμειφθούν με Championship Points (C.P.) ανεξαρτήτως χώρας. Ειδικότερα, στις θέσεις 129-256 αντιστοιχούν 3 CP, 65-128 6 CP, 33-64 10 CP, 17-32 16 CP, 9-26 26 CP, 5-8 32 CP, 3-4  36 CP, στην δεύτερη θέση 40 CP και στην πρώτη 45 CP.

Οι εγγραφές ξεκινούν στις 16 Ιουνίου και τελειώνουν στις 23 Ιουνίου. Το συγκεκριμένο τουρνουά είναι το δεύτερο International Challenge που θα διεξαχθεί με κανόνες VGC σύμφωνα με τους οποίους:

  • Οι μάχες θα γίνουν στο Pokémon Omega Ruby και Alpha Sapphire.
  • Ο χρόνος κάθε μάχης θα ποικίλει ανάλογα με την διοργάνωση.
  • Όσα Pokémon προέρχονται από Poké Transporter, δεν είναι επιτρεπτά.
  • Απαγορεύονται από τα Mythical Pokémon τα εξής: Mew, Celebi, Jirachi, Deoxys, Phione, Manaphy, Darkrai, Shaymin, Arceus, Victini, Keldeo, Meloetta, Genesect, Diancie, and Hoopa.
  • Όλα τα αντικείμενα είναι επιτρεπτά εκτός του Soul Dew. Κάθε Pokémon πρέπει να κρατάει διαφορετικό αντικείμενο.
  • Τέλος, ισχύει ο κανόνας για τον περιορισμό στα Legendary Pokémon που αναφέρθηκε στην αρχή του άρθρου.

Όποιος ενδιαφέρεται καλό θα ήταν να μην χάνει χρόνο καθώς ο αριθμός τον θέσεων περιορίζεται στις 50.000.

Περισσότερα νέα για το Pokemon Omega Ruby & Pokemon Alpha Saphire