Συνέντευξη από τον WildPanda

Σε λίγες ώρες οι Elysium ξεκινάν την δύσκολη μάχη για το ESL στο Βουκουρέστι, ενόψι του τουρνουά της Θεσσαλονίκης το ερχόμενο Σάββατο

Σε λίγες ώρες  οι Elysium ξεκινάν την δύσκολη μάχη για το ESL στο Βουκουρέστι,  ενόψι του τουρνουά της Θεσσαλονίκης το ερχόμενο Σάββατοesl

Ο δύο φορές κάτοχος του τίτλου, Δήμος «WildPanda» Δημητριάδης  δίνει τα προγνωστικά του στον Σωτήρη Δριμζάκα και ελπίζει να συνεχίσει το καλό σερί που ξεκίνησε στα OnLine προκριματικά.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε XPC και QPLAY είναι αρκετά αμφίρροπο, δεν βλέπω κάποιο ιδιαίτερο προβάδισμα.

Το μόνο που μπορώ να πω για το συγκεκριμένο παιχνίδι, είναι ότι οι XPC είναι από την Ρουμανία και ίσως το πάρουν “πατριωτικά”. Θα έχουν και τον κόσμο στο πλευρό τους που ίσως να τους απελευθερώσει. Εξ’ άλλου είναι μία ομάδα που την έχουμε ξανασυναντήσει και την έχουμε κερδίσει αρκετές φορές τον τελευταίο καιρό.

Στο δικό μας παιχνίδι δίνω ξεκάθαρο φαβορί, εμείς έχουμε δουλέψει αρκετά τον τελευταίο καιρό, πιστεύω πως είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε αντίπαλο.

Τώρα για το τουρνουά της Θεσσαλονίκης, είναι μία πολύ καλή κίνηση, θα είναι ωραίο να κερδίσουμε δύο συνεχόμενα τουρνουά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Οι ομάδες  είναι πολύ δυνατές και σωστά προετοιμασμένες. Τα παιχνίδια με τους DD θα είναι δύσκολα, αλλά πιστεύω πως εμείς είμαστε το φαβορί. Τα παιδιά (DD) δεν έχουν παίξει πολύ καιρό μαζί και αυτό είναι στα υπέρ μας. Στο άλλο ζευγάρι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, αυτό είναι οι VG. Την δεδομένη χρονική περίοδο είμαστε σε θέση να κερδίσουμε όλες τις ελληνικές ομάδες εύκολα ή δύσκολα. Πιστεύω πως θα σηκώσουμε και τους δύο τίτλους.

Gamer since: 1983