Το πρώτο invitational τουρνουά του ESL στην Ελλάδα

Το πρώτο invitational τουρνουά του ESL στην Ελλάδα

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Το πρώτο invitational τουρνουά του ESL στην Ελλάδα

Invitational

Το ESL League of Legends Invitational – Thessaloniki 2016 powered by Inspot θα αποτελέσει το πρώτο invitational τουρνουά του ESL στην Ελλάδα. Σε περίπου 2 εβδομάδες από σήμερα η Θεσσαλονίκη θα φιλοξενήσει 4 ομάδες – ορόσημο για τα ελληνικά δεδομένα. Η επιλογή πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις επιδόσεις των ομάδων στην τελευταία σεζόν του ESL Southeast Europe Championship.

Ο λόγος για τις Elysium Gaming, Void Gaming, Team In Game EUNE και Different Dimension eSports.

Τοποθεσία & Ημερομηνία

Το ESL League of Legends Invitational – Thessaloniki 2016 powered by Inspot θα λάβει χώρα στις 04.06.2016 (ημέρα Σάββατο) στην περιοχή του λιμανιού. Εκεί μάλιστα, 250 τυχεροί από εσάς θα έχετε την δυνατότητα να το παρακολουθήσετε και από κοντά.

Έπαθλα

Οι 4 ομάδες πέραν της τιμής να παρευρίσκονται στο πρώτο invitational tournament για τα ελληνικά δεδομένα, θα έχουν την δυνατότητα να αγωνισθούν και για έπαθλα αξίας €1,500 κατανεμημένα ως εξής:

1η Θέση: €700,00

2η Θέση: €400,00

3η Θέση: €200,00 (Ενδεχόμενο ανακατανομής)

4η Θέση: €200,00 (Ενδεχόμενο ανακατανομής)

Πηγή: EslGaming.com 

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Γνωστός στον ελληνικό χώρο του Gaming και κυρίως στο Streaming. Είναι 17 χρονών και του αρέσει να προγραμματίζει ιστοσελίδες, να παίζει video games ανεξαρτήτου τύπου εκτός από MMORPG όπως το World of Warcraft. Προσπαθεί να κάνει τα streams του ποιο interactive καθώς δεν δίνει σημασία στο gameplay αλλά στην επικοινωνία του με τους viewer του.