Αρνητικό ρεκόρ κατέγραψε το trailer του Infinite Warfare

Το Call of Duty είναι αναμφισβήτητα το επίκεντρο του ενδιαφέροντος αυτή την εβδομάδα

Platforms
 
Publisher
 
Developer
 

Το Call of Duty είναι αναμφισβήτητα το επίκεντρο του ενδιαφέροντος αυτή την εβδομάδα στο χώρο του gaming

666666-725x375

Αυτή την εβδομάδα, εκτός του trailer για το Infinite Warfare, ήρθε μαζί και μία ανακοίνωση που εξέπληξε πολλούς Call Of Duty gamers, σχετικά με το Call Of Duty 4: Modern Warfare Remastered.

CODMW-Remastered_Crew-Expendable_1_WM-e1462216879204

Το ενδιαφέρον που προσέλκυσε το προκείμενο trailer, δεν ήταν τόσο θετικό όσο θα ανέμενε η εταιρεία. Αν και το trailer του Infinite Warfare βρίσκεται πλέον στο επίσημο κανάλι του Call Of Duty, ο αριθμός των dislikes είναι απότομα αυξανόμενος για το μικρό χρονικό διάστημα που βρίσκεται «στον αέρα».

cod-youtube

Με 5,5 εκατομμύρια viewers μέχρι στιγμής, οι 155 χιλιάδες έχουν πατήσει dislike, και σίγουρα τα νούμερα αυξάνονται με το πέρασμα των ωρών, «επιτυγχάνοντας» ένα αρνητικό ρεκόρ, γεγονός που καμία εταιρεία δεν θα ήθελε ποτέ να κατέχει.

Είναι δύσκολο να προβλέψουμε τις πωλήσεις που θα έχει το τελευταίο Call of Duty. Σίγουρα πάντα θα υπάρχουν οι φανατικοί που θα το στηρίζουν, αλλά θα είναι αρκετοί για αυτή τη φορά; Με τόση αρνητικότητα που υπάρχει στο community λόγω του φουτουριστικού περιεχομένου που υπάρχει στα τελευταία Call of Duty, δεν μπορεί κανείς να ξέρει.

Υπάρχει ακόμα χρόνος βέβαια για την Activision, να μας δώσει περισσότερα στοιχεία σχετικά με το παιχνίδι αφού έχουμε ακόμα περίπου 6 μήνες μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του. Με μία διαφορετική οπτική, θα μπορούσαμε να υποθέσουμε πως το Modern Warfare Remastered θα μπορούσε να είναι η σωτηρία για το καινούριο παιχνίδι, αφού ήδη πολλοί «oldschool» παίκτες της σειράς έχουν δηλώσει τον ενθουσιασμό και την προθυμία τους να το αγοράσουν.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα Reveal Stream που έγινε πριν από 3 μέρες: