Το basketball update για το Rocket League έρχεται νωρίτερα

H Psyonix ενημέρωσε πως το Hoops θα κυκλοφορήσει νωρίτερα

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

H Psyonix ενημέρωσε πως το Hoops θα κυκλοφορήσει νωρίτερα από την ημέρα κυκλοφορίας του

rl-hoops

Σύμφωνα με την developer Psyonix, το Hoops για το Rocket League αντί για αύριο θα κυκλοφορήσει σήμερα. Το update θα περιλαμβάνει την καινούργια λειτουργία του μπάσκετ και του χάρτη καθώς και νέα αντικείμενα για να διακοσμήσετε τα αυτοκίνητά σας.

Η Psyonix μέσω ενός post στο Twitter επιβεβαίωσε την ενημέρωση αυτή, η οποία θα ξεκινήσει στις 16:00 PM/PT για PS4, Xbox One και PC.

Οι παίκτες του Rocket League, να περιμένετε από αύριο καινούργια εξαρτήματα αλλά και σημαίες σχετικά με το NBA και το Witcher.

Στο «μπασκετικό» κομμάτι του παιχνιδιού, θα προστεθούν αντικείμενα από το Worms WMD όπως worm topper, χειροβομβίδες καθώς και μια σημαία-λογότυπο. Μελλοντικά προβλέπεται να προστεθούν αντικείμενα από το Euro Truck Simulator 2 και Goat Simulator.

Περισσότερα νέα για το Rocket League

Γνωστός στον ελληνικό χώρο του Gaming και κυρίως στο Streaming. Είναι 17 χρονών και του αρέσει να προγραμματίζει ιστοσελίδες, να παίζει video games ανεξαρτήτου τύπου εκτός από MMORPG όπως το World of Warcraft. Προσπαθεί να κάνει τα streams του ποιο interactive καθώς δεν δίνει σημασία στο gameplay αλλά στην επικοινωνία του με τους viewer του.