Επικές εκπτώσεις σε προϊόντα Doogee στο Gearbest.com

Κάναμε την καθημερινή μας βόλτα από το site του Gearbest.com και βρεθήκαμε μπροστά σε επικές εκπτώσεις σε προϊόντα Doogee

Κάναμε την καθημερινή μας βόλτα από το site του Gearbest.com και βρεθήκαμε μπροστά σε επικές εκπτώσεις σε προϊόντα Doogee

bbb

Για παράδειγμα το Doogee X5 Pro, μία budget συσκευή με πολύ καλά χαρακτηριστικά και ωραίο design, κοστίζει από $133.86, μόλις $74.99! Το smartphone είναι εξοπλισμένο με τετραπύρηνο επεξεργαστή και 2 GB RAM, τα οποία είναι αρκετά ώστε κάθε απλή εφαρμογή να τρέχει χωρίς πρόβλημα. Επίσης μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με δύο κάρτες SIM ταυτόχρονα.

d

Εκπληκτική έκπτωση και στο Doogee Y200, του οποίου η τιμή από τα $281.55 έπεσε κατακόρυφα στο ποσό των $119.99 μόνο! Τιμή Budget σε Mid Range συσκευή και μάλιστα σε μία από τις αρκετά αξιόλογες. Το Y200 είναι εξοπλισμένο με το chip γραφικών Mali-T720, το οποίο σε συνδυασμό με τον τετραπύρηνο MTK6735 και τα 2GB RAM, κάνουν κάθε παιχνίδι και εφαρμογή να τρέχει με ευκολία και δεν δυσκολεύονται παρά μόνο στις εξαιρετικά απαιτητικές εφαρμογές.

h

Σαφώς και τα προϊόντα που βρίσκονται σε sale είναι πάρα πολλά αλλά εμείς στα επισημάνουμε κάποιες αξιόλογες προτάσεις. Ακόμα μία από αυτές είναι και το X3 του οποίου η τιμή είναι για περιορισμένο χρονικό διάστημα, $48.99. Ίσως το οικονομικότερο τετραπύρηνο smartphone της αγοράς αυτή την στιγμή.

Μπορείτε να βρείτε όλες τις εκπτώσεις εδώ.

 

 

Με ανυπομονησία για το full virtual reality η ζωή συνεχίζεται. Loves: Animes and Manga