Στημένα παιχνίδια για ακόμη μια φορά στο Starcraft

Ξανά υπόθεση στημένων αγώνων στο starcraft

Publisher
 
Developer
 

Ακόμα μια υπόθεση στημένων ήρθε στη δημοσιότητα για το starcraft αυτή τη φορά με 2 Κορεάτες επαγγελματίες.κατάλογος

Δύο  επαγγελματίες Κορεάτες παίκτες του StarCraft ,είναι μεταξύ των 11 παικτών που κατηγορούνται από Κορεάτες ειδικούς ότι έχουν σχέση με στημένα παιχνίδια στο υψηλότερο επίπεδο του παιχνιδιού.

Οι κατηγορούμενοι είναι οι Ο Lee «Life» Seung Hyun και Jung «Bbyong» Woo Yong. Ο  Lee «Life» Seung Hyun ήταν  νικητής του WCS το 2014 και semifinalist στο IEM World Championship του 2015.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο Life έστησε 2 παιχνίδια στο KeSPA Cup το 2015, όπου το συνολικό χρηματικό έπαθλο ήταν $70 εκατομμύρια δολάρια. Ο Bbyong πέταξε το  παιχνίδι στο Global StarCraft League τον Ιανουάριο, κερδίζοντας $30 εκατομμύρια. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, εμπλέκονται ακόμα 4 παίχτες

Όπως έγινε γνωστό, ο Life αποδέχτηκε τις κατηγορίες και έχει δεχτεί ποινή ανάλογη με αυτή του χρηματικού ποσού που είχε κερδίσει. Το KeSPA δεν έχει ανακοινώσει κάτι ακόμα, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για permabans.

Μπορεί ο  Bbyong να μην είχε σταθερή απόδοση, αλλά ο  Life μόλις στα 19 του χρόνια είχε την προοπτική να γίνει superstar στο παιχνίδι.  Ας μην ξεχάσουμε την νίκη του το 2014 στο WCS και που είχε κατακτήσει την δεύτερη θέση στο 2015, όπου έγινε και ο πρώτος παίκτης που έχει εμφανιστεί σε 2 τελικούς.

 

Περισσότερα νέα για το StarCraft II

Αρθρογράφος, αγάπη μεγάλη το WWE και τα esports. 24 ετών και πολιτικός μηχανικός!!