Έκπληξη στα Wireless Gamepads από την XiaoMi | GearBest

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα κάναμε την βόλτα μας στο Gearbest.com και πέσαμε πάνω στο πιο φθηνό και ταυτόχρονα αξιόλογο Bluetooth Gamepad, που ίσως σας ενδιαφέρει

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα κάναμε την βόλτα μας στο Gearbest.com και πέσαμε πάνω στο πιο φθηνό και ταυτόχρονα αξιόλογο Bluetooth Gamepad, που ίσως σας ενδιαφέρει

201504031439067690

Η XiaoMi μετά από την ανοδική της πορεία στον χώρο τον smartphone, φαίνεται να μπαίνει και στον χώρο των gaming gear. Έτσι φέρνει στην αγορά το δικό της ασύρματο Bluetooth χειριστήριο. Ένα χειριστήριο το οποίο θυμίζει του Playstation 4, αλλά κυρίως αυτό του Xbox One. Σύμφωνα με την εταιρία τα πλήκτρα έχουν τοποθετηθεί με τρόπο τέτοιο ώστε ο gamer να μπορεί να παίξει όλων των ειδών τα παιχνίδια. Ο μοχλός κίνησης και το D-pad είναι τοποθετημένα όπως στο χειριστήριο του Xbox. Ένα layout το οποίο βολεύει πάρα πολύ για FPS games. Σε συνδυασμό με τις σκανδάλες στο πίσω μέρος FPS και Racing games, γίνονται παιχνιδάκι. Το χρώμα του gamepad είναι μαύρο ματ, με μια ειδική επίστρωση ώστε να μην γλιστράει από τα χέρια αλλά και να μην απορροφά δακτυλιές, διατηρώντας έτσι την εμφάνιση του gamepad εκπληκτική.

201504031439072015

Πέραν της εμφάνισης όμως αυτό που πρέπει ένα gamepad να έχει, είναι υλικά και κατασκευή υψηλής ποιότητας. Ας ξεκινήσουμε από το D-Pad, ή αλλιώς Σταυρό, ο οποίο έχεις 4 μπίλιες τοποθετημένες με τρόπο τέτοιο ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη ακρίβεια σε κινήσεις 360º. Στη συνέχεια ο αριστερός μοχλός είναι σχεδιασμένος με τον γνωστό διπλό καλούπι, το οποίο κάνει το πάνω μέρος μαλακό,ευλύγιστο και αντιολισθητικό, ενώ η βάση παραμένει στιβαρή. Τέλος τα 4 βασικά πλήκτρα είναι τοποθετημένα εργονομικά αλλά το μυστικό βρίσκετε από κάτω. Η μεμβράνη και τα buttons είναι υψηλής ποιότητας και η εταιρία εγγυάται πως δεν θα εμφανίσουν κανένα πρόβλημα ακόμα και μετά από 5 έτη χρήσης.

201504031439071200

Το γνωστό σε όλους Accelerometer δεν θα μπορούσε να λείπει από το gamepad. Μάλιστα είναι ένα από τα καλύτερα της αγοράς σχεδιασμένο από την Bosch. Επίσης υπάρχουν 2 motors, τα οποία δίνουν την δόνηση στο χειριστήριο. Εργοστασιακά το αριστερό δίνει λίγο πιο αδύναμη δόνηση από το δεξί, αλλά αυτό μπορείτε να το ρυθμίσετε μέσω του λογισμικού του χειριστηρίου. Για να θέσετε σε λειτουργία το gamepad το μόνο που χρειάζεστε είναι 2 μπαταρίες τύπου ΑΑ, μάλιστα η XiaoMi βεβαιώνει πως θα «ξεχάσετε» να αλλάξετε μπαταρίες λόγω της χαμηλής κατανάλωσης της συσκευής. Επίσης μπορείτε να συνδέσετε το χειριστήριο με οποιαδήποτε συσκευή, smartphone, smartTv, κονσόλα και υπολογιστή με το πάτημα ενός κουμπιού.

 

Κάντε δικό σας το εκπληκτικό Bluetooth Gamepad της XiaoMi στην τιμή των $22.26(έκπτωση 25%) εδώ

 

Με ανυπομονησία για το full virtual reality η ζωή συνεχίζεται. Loves: Animes and Manga