Νέα φιγούρα Kylo Ren έρχεται στις 8 Απριλίου

Φωτογραφίζοντας την Σκοτεινή Πλευρά

Φωτογραφίζοντας την Σκοτεινή Πλευρά: Ο χρήστης στο Instagram @sgtbananas μας παρουσιάζει τον πανίσχυρο Light FX Kylo Ren από την Disney Infinity

IMG_74933-1536x864-296742009371

Kylo Ren

Τι καλύτερο από τα παιχνίδια του Star Wars να έρχονται στη ζωή σε ένα βίντεοπαιχνίδι; Star Wars παιχνίδια που αναβιώνουν σε ένα βίντεοπαιχνίδι και έχουν πραγματικό φως φυσικά από τα lightsabers. Και για τα δύο, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Disney Infinity. Μέχρι στιγμής, το γνωστό παιχνίδι μας έφερε στην επιφάνεια εκδόσεις – κατ΄ευφημισμό – παιχνιδιών σε FX, όπως ονομάζονται, του Yoda, του Obi-Wan Kenobi, Kanan Jarrus, Darth Vader, Luke Skywalker, και Anakin Skywalker. Μόλις τοποθετήσετε τα στοιχεία στη ειδική βάση του Infinity Disney, και ξεκινήσετε το Disney Infinity Edition 3.0 , ανάβουν τα Jedi όπλα των παιχνιδιών. Είναι ένα χαρακτηριστικό που συμπυκνώνει μοναδική ικανότητα του παιχνιδιού, να κάνει έκκληση προς το παιδί που ο καθένας κρύβει μέσα του. Τέλος, ένας νεοεισερχόμενος στη σειρά Light FX έρχεται: από το Star Wars: The Force Awakens, ένας σατανικός χρήστης cross-saber-wielding, ο Kylo Ren.

Yoda05-768x425

Διαθέσιμο για προ-παραγγελία τώρα, η φιγούρα- σε μια απειλητική πόζα, έτοιμη για μάχη, έχει σχεδιαστεί σε ένα όμορφο, ενεργητικό στυλ της Disney Infinity – παρουσιάστηκε με έναν μάλλον ανορθόδοξο, αλλά πολύ δροσερό, τρόπο. Ο φωτογράφος φιγούρων δράσης στο Instagram Johnny Wu, γνωστός και ως @sgtbananas, είχε έγκαιρη πρόσβαση στον Kylo. Ο Wu, ένας ντόπιος της Pacifica, Καλιφόρνια, κατασκεύασε ένα υπαίθριο διόραμα αναδημιουργώντας τα χιονισμένα δάση της βάσης Starkiller , φωτογράφισε με μια Canon 5D Mark III, και το αποτέλεσμα είναι μάλλον εντυπωσιακό: μια καθαρή άλλα και στοιχειωμένη εικόνα, συλλαμβάνοντας τη δύναμη του Ren, με το αναλλοίωτο κόκκινο εφέ φωτισμού από το όπλο του, να αποκαλύπτει πραγματική οργή ως προς το λευκό χιόνι. Το StarWars.com μίλησε με τον Wu για τη λήψη των φωτογραφιών και για άλλα περισσότερα.

kanan202-768x468

StarWars.com: Σας έχω παρακολουθήσει στο Instagram για μεγάλο χρονικό διάστημα και από ό, τι μπορώ να δω, οι φιγούρες Disney Infinity είναι οι μόνες μη διφορούμενες φιγούρες που φωτογραφίζετε. Τι σας δημιουργεί ο σχεδιασμός τους, πως απευθύνεται σε σας;

Johnny Wu: «Γράφουν» στον φακό πολύ καλά. Αρχικά, όταν είδα για πρώτη φορά τις φιγούρες στα καταστήματα, δεν είχα πραγματικά σκεφτεί για τη φωτογράφηση τους. Στη συνέχεια, ένας φίλος μου φωτογράφησε μια χούφτα από αυτά και το είδος τους κατά κάποιο τρόπο με τράβηξε. Έτσι, στη συνέχεια πήγα και αγόρασα έναν Yoda, και αφού τον φωτογράφησα για μία φορά είδα το δυναμικό τους. Απλώς δείχνουν πολύ καλά. Ακόμα κι αν δεν αλλάζουν την κίνηση τους, φαίνεται ακριβώς πόσο καλές είναι. Είναι πραγματικά φωτογενή, και είναι αυτό που έχει σημασία.

StarWars.com: Μοιάζει να χιονίζει αλλά φαίνεται επίσης σαν να κλοτσάει το χιόνι ταυτόχρονα. Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε αυτό το αποτέλεσμα;

Johnny Wu: Αυτό ήταν απλό, βασικά, βγήκε από την φιγούρα. Όταν έριχνε χιόνι, ίσως ο άνεμος το έριξε λίγο πάνω στην φιγούρα. Δεν ήταν κάτι που θα μπορούσα πραγματικά να ελέγξω, αυτό είναι μόνο ένα από αυτά τα φυσικά πράγματα που συμβαίνουν τυχαία και είμαστε τυχεροί με την λήψη που έγινε. [Γέλια]

LukeVader03-768x512

StarWars.com: Πες μου τι σκέφτεστε για αυτό την φιγούρα ειδικά και το χαρακτηριστικό φως που έχει, καθώς και ό, τι προσθέτει στην φωτογραφία σας.

Johnny Wu: Μου αρέσει πολύ η εικόνα. Το χαρακτηριστικό φως που ανάβει είναι πραγματικά ιδιαίτερο, στην πραγματικότητα. Για κάποιο λόγο, όταν απλά το κοιτάτε με τα δικά σας μάτια, όχι μέσα από την κάμερα, έχει μόνο μια κόκκινη λάμψη σε αυτό. Αλλά όταν το φωτογραφίσω, φαίνεται σαν να είναι σαν πυρκαγιά. Έτσι, δεν ξέρω πως γίνεται αυτό, αλλά είναι πραγματικά τέλειο το πώς λειτουργεί. Μοιάζει περισσότερο όπως το κάνει στην ταινία, όλα είναι τρελά και ασταθή.

StarWars.com: Επίσης φωτογραφίσατε μερικές από τις άλλες Light FX φιγούρες. Υπάρχει ο Yoda, υπάρχει ο Obi-Wan και ο Anakin ανάμεσα σε καπνούς, υπάρχει ο Kanan, και υπάρχει και ο Luke που παλεύει με τον Vader στο χιόνι. Πώς κινηθήκατε σε αυτές τις φωτογραφίες;

Johnny Wu: Με κάθε λήψη αγωνιζόμουν να φέρω κάτι νέο σε κάθε μία φωτογραφία. Έτσι, στην λήψη των Anakin και Obi-Wan, εγώ απλά έστησα αυτούς τους δύο τον έναν δίπλα στο άλλο πάνω στη βάση και στη συνέχεια χρησιμοποίησα πραγματικά μια βόμβα καπνού. Κάλυψα την βάση, γι ‘αυτό χρησιμοποίησα την βόμβα καπνού. Άναψα αυτό το πράγμα και στη συνέχεια, μόλις άρχισαν να κάνω λήψεις και κατέληξε να λειτουργήσει.

StarWars.com: Με όλα τα πράγματα που κάνετε με στις φιγούρες σας – βόμβες καπνού, ρίχνοντας το αλεύρι σε αυτές – θα ανησυχούσα μήπως καταστρέψω την συλλογή μου με όλα αυτά τα πράγματα. Δεν έχετε αυτόν τον φόβο;

Johnny Wu: [γέλια] Λοιπόν, ναι έχω αυτόν τον φόβο. Όταν χρησιμοποιώ κάθε είδους πυροτέχνημα, που είναι πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Με τη βόμβα καπνού κατά κάποιο τρόπο μπορείς να το καταφέρεις στο να την κατέχεις λίγο παραπάνω, γιατί απλά θα κάνεις μια φωτογράφηση. Αλλά και άλλες φορές, όταν έχω χρησιμοποιήσει διαφορετικούς τύπους πυροτεχνημάτων, όπως ακόμα και φωτιά σαν μια κροτίδα , ή και βεγγαλικά, ή τα πράγματα όπως αυτό, γίνεται λίγο ανησυχητική. [Γελάει] Έχω σίγουρα καταστρέψει πράγματα. Εγώ πραγματικά είχα ένα Stormtrooper που πειραματιζόταν μαζί του, και την έκαψα αρκετά, αλλά κατέληξε προσθέτοντας μια αίσθηση αποσάθρωσης στην πανοπλία του, και πραγματικά φαινόταν αρκετά καλό. Είμαι μάλλον ο χειρότερος εφιάλτης ενός πραγματικού συλλέκτη.

kylo-light-fx-bts

StarWars.com: Ναι, εγώ ποτέ δεν θα σας δάνειζα τίποτα.

Johnny Wu: [γέλια] Δεν σας κατηγορώ. Συλλέγω πολλά πράγματα. Λατρεύω τα παιχνίδια. Θέλω να πω, αυτός είναι ο λόγος που τα κάνω όλα αυτά. Είναι σαν ένα παραθυράκι για μένα να παίζω με τα παιχνίδια μου ως ενήλικας. Δεν εμφανίζω πραγματικά πολλά πράγματα. Δεν έχω πραγματικά ράφια ή κάτι τέτοιο, οπότε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, ανεξάρτητα από τις φιγούρες που φωτογραφίζω σε τακτική βάση, είναι σε ένα κουτί ή είναι στο σακίδιο μου. Και αυτό είναι το είδος του τόπου κατοικίας τους, αλλά πηγαίνουν παντού μαζί μου.

StarWars.com: Είσαι οπαδός του Star Wars;

Johnny Wu: Ναι, πάντα ήμουν ένας οπαδός του Star Wars, αλλά ποτέ δεν ήμουν πραγματικά στην φωτογραφία. Μόλις μπήκα στην φάση της φωτογραφίας, αυτό με έκανε να το αγαπήσω ακόμη περισσότερο. Να είσαι σε θέση να δημιουργήσεις σκηνές είναι το καλύτερο. Νιώθω σαν σε ολόκληρη την ζωή μου, να ήθελα να γίνω καλλιτέχνης κάποιου είδους, και δεν είμαι καλός στο σχέδιο, δεν είμαι καλός στην ζωγραφική. Ποτέ δεν έχω πραγματικά θεωρήσει τον εαυτό μου έναν καλλιτέχνη, και συνήθιζα να είμαι ο τύπος που έλεγε: «Ω, εγώ πραγματικά δεν νομίζω ότι φωτογραφία έχει πλάκα.» Τελικά, ήταν λάθος μου. [Γέλια] Είναι αστείο τώρα, που το σκέπτομαι, «εγώ δεν νοιάζομαι καν για την φωτογραφία», και αυτό είναι η ζωή μου τώρα.

obianai04-768x402

Ο Dan Brooks είναι ένας ανώτερος συγγραφέας περιεχόμενου στην Lucasfilm, και περνά τις μέρες του γράφοντας πράγματα γύρω από το StarWars.com. Αγαπά το Star Wars, την ELO, τους New York Rangers, τους Jets, και τους Yankees. Ακολουθήστε τον στο Twitter @dan_brooks όπου μιλά με στόμφο για όλα αυτά τα πράγματα.

Πηγή : StarWars.com

Περισσότερα νέα για το Disney Infinity

Xαμένη στην εφηβεία μου, gamer, βιβλιοφάγος, Πρωτάρης παίκτης σε role playing games καθώς μου αρέσει να διηγούμαι ιστορίες.Ταξιδιάρικο μυαλό γεμάτο μουσική, ταινίες και anime. Φωτογράφος ανάλογα με τη διάθεση και τα καιρικά φαινόμενα.Ίσως είμαι ονειροπόλα..... Συγκεντρώνω ήχους και εικόνες από παντού και τα μοιράζομαι με τους γύρω μου. Τρελή Υδροχόος με ζωηρή φαντασία, γεννήθηκα σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή (ίσως). Καλώς ήρθατε στον κόσμο μου, όπου κάθε στιγμή είναι μια ευκαιρία για έκφραση.Been geek 40 years now and loved it all the way.