Τετραπύρηνο HDMI Streaming Stick από την Roku

Η Roku ανακοίνωσε το καινούργιο της HDMI Stick

Η Roku ανακοίνωσε το καινούργιο της HDMI Streaming Sticκ, το οποίο είναι μικρότερο και γρηγορότερο από τον προκάτοχό του

2016-04-05-image-9

Στην αγορά, το Streaming Stick της Roku χαρακτηρίζεται ως το πιο ισχυρό σε μέγεθος τσέπης stick, το οποίο χάρη στον τετραπύρηνο επεξεργαστή του, γίνεται πιο γρήγορο από το μοντέλο του 2014. Το κιτ περιλαμβάνει όλες τις λιτές προδιαγραφές, παρόλα αυτά χάνει στην υποδοχή ήχου για ακρόαση.

Η λύση σε αυτό, είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή Rocu Mobile App για Android αλλά και για iOS. όπου θα σας επιτρέψει να συνδέσετε τα ακουστικά σας, στις αντίστοιχες συσκευές. Σε περίπτωση όμως που θέλετε να συνδέσετε ηχεία, η Roku υποστηρίζει πως η εφαρμογή είναι συμβατή με τα περισσότερα Bluetooth ηχεία.

2016-04-05-image-12

Όπως και πριν, λόγω του μεγέθους της συσκευής, επιτρέπεται να συνδεθεί στις περισσότερες τηλεοράσεις.

Το Streaming Stick, υποστηρίζει 720p και 1080p αναλύσεις και συνδέεται ασύρματα με Wifi, WEP και τα πρότυπα κρυπτογράφησης WPA. Ακόμα, δεν υποστηρίζει η 4K ανάλυση. Σε περίπτωση που την χρειάζεστε, θα πρέπει να αγοράσετε την πιο ακριβή έκδοση με $129,99.

2016-04-05-image-11

Η Roku ανακοίνωσε πως θα βγάλει την έκδοση OS 7.1 η οποία θα προσφέρει μια πληθώρα λειτουργιών.

Το Roku Streaming Stick είναι διαθέσιμο για προ παραγγελίες στην τιμή των $49,99 και με προγραμματισμένες παραδόσεις στις 20 Απριλίου.

Γνωστός στον ελληνικό χώρο του Gaming και κυρίως στο Streaming. Είναι 17 χρονών και του αρέσει να προγραμματίζει ιστοσελίδες, να παίζει video games ανεξαρτήτου τύπου εκτός από MMORPG όπως το World of Warcraft. Προσπαθεί να κάνει τα streams του ποιο interactive καθώς δεν δίνει σημασία στο gameplay αλλά στην επικοινωνία του με τους viewer του.