Τα 10 ενοχλητικά πράγματα στα video games

Αυτόματοι στόχοι, ακτίνες X, boosts και συναλλαγές για να σκοτώσεις είναι ότι ποιο ενοχλητικό υπάρχει σε ένα παιχνίδι.

02/03/2016

Αυτόματοι στόχοι, ακτίνες X, boosts και συναλλαγές για να σκοτώσεις είναι ό,τι πιο ενοχλητικό υπάρχει σε ένα παιχνίδι.

dznRJ1Ba

10) Vision Modes 

wMmqAWH0

Το συναντάμε συχνά αυτό το φαινόμενο σε παιχνίδια όπως το Hitman, The last of us, Tomb Raider, Far Cry Primal και είναι αδικαιολόγητο, μιας και χάνεται όλη η μαγεία σε ένα adventure ή action παιχνίδι .

9) Πληρωμή για boost

L0M9c1TG

Η πληρωμή για boost σε ένα παιχνίδι έχει και θετικά και αρνητικά. Από την μία είναι καλό να πληρώνετε για κάτι το οποίο δεν θα βρείτε μέσα στην βασική έκδοση του παιχνιδιού, αλλά από την άλλη και οι εταιρίες δεν θα έπρεπε να το παρακάνουν. Στην ουσία είναι «άσχημο» το γεγονός να πληρώνετε για κάτι το οποίο θα έπρεπε να είναι μέσα στο βασικό παιχνίδι.

8) Τα «GPS»

GYkHXeMg

Φανταστείτε να παίζετε ένα dungeon σε ένα ADVENTURE παιχνίδι και να σας καθοδηγούν για να ολοκληρώσετε την όποια αποστολή. Δεν μένουν και πολλά να κάνετε παρά μόνο να εκτελείτε τις απαραίτητες εντολές.

7) Αυτόματη ανάκτηση ζωής 

EAYxByNV

Βρίσκεστε στο σημείο όπου σκοτώνετε και σας σκοτώνουν. Ξαφνικά, από το πουθενά, γεμίζετε full ζωή. Ευτυχώς που δεν σας επιστρέφεται και όλη η armor σας σε ένα ACTION παιχνίδι.

6) Αυτόματοι στόχοι 

qOagQbXk

Άλλο ένα «cheat». Στα ανοιχτού περιβάλλοντος παιχνίδια πέρα από τα sniper, κανένα όπλο δεν θα έπρεπε να έχει στόχο, εκεί που περπατάτε αμέριμνοι. Λίγος ρεαλισμός ρε παιδιά.

5) Παίζετε μόνο αν έχετε achievement

p372eOFG

Ενώ μπορεί να έχετε ξοδέψει πάρα πολλά χρήματα σε ένα παιχνίδι, πάντα θα υπάρχει κάτι ακόμα που θα χρειάζεται achievement για να ξεκλειδωθεί.

4) Τα γρήγορα reaction

HliMbRWa

Σε μερικά παιχνίδια για κάποιο λόγο θα πρέπει να επιλέγετε γρήγορα μια απάντηση. Μπορεί να έχετε να αντιμετωπίσετε μια δύσκολη συζήτηση όπου θα κριθεί και η πορεία σας στο παιχνίδι και επειδή δεν θα επιλέξετε την σωστή επιλογή να σας εμφανιστούν οι τίτλοι τέλους του παιχνιδιού.

3) Τα ελλιπή pre orders

Godus-600x300

Βγαίνει το επόμενο παιχνίδι της αγαπημένης σας σειράς παιχνιδιών και μπορείτε να έχετε την δυνατότητα να το αποκτήσετε πριν από όλους. Και ενώ το αγοράσατε, ανακαλύψατε ότι το παιχνίδι είναι ημιτελές ή δεν άξιζε να το αγοράσετε.

2) Οι εταιρίες που φοβούνται 

VFDhSfH7

Για ένα τέλειο παλιό παιχνίδι το οποίο ίσως σας κουράσει κάποια στιγμή, η εταιρία φροντίζει να βγάλει sequel, αλλά αποφασίζει να το ξαναφτιάξει με καινούργια γραφικά και πρέπει μάλιστα να το ξανά πληρώσετε.

1) Εμείς 

On5JNVxs

Θέλετε να ανεβείτε κατηγορία σε ένα online παιχνίδι; Αφιερώστε χρόνο, συγκεντρωθείτε και μην θυμώνετε με το παρά μικρό, καθώς έτσι εκνευρίζονται και οι αντίπαλοί σας και να έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες να χάσετε.

Γνωστός στον ελληνικό χώρο του Gaming και κυρίως στο Streaming. Είναι 17 χρονών και του αρέσει να προγραμματίζει ιστοσελίδες, να παίζει video games ανεξαρτήτου τύπου εκτός από MMORPG όπως το World of Warcraft. Προσπαθεί να κάνει τα streams του ποιο interactive καθώς δεν δίνει σημασία στο gameplay αλλά στην επικοινωνία του με τους viewer του.