– ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ – Υπάρχει ελπίδα για FORG1VEN

Kωνσταντίνος «Forg1ven» Tζωρτζίου, ο Έλληνας θρύλος του ευρωπαϊκού LCS ανακοίνωσε την Πέμπτη

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Kωνσταντίνος «Forg1ven» Tζωρτζίου, ο Έλληνας θρύλος του ευρωπαϊκού LCS  ανακοίνωσε την Πέμπτη στις 25 του μήνα και σε κλίμα υπέρ του δέοντος φορτισμένο, πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την επαγγελματική σκηνή για να τελέσει το χρέος του  στην πατρίδα (να πάει στρατό).

forg1ven1

Ο οργανισμός H2K, έβγαλε το ίδιο βράδυ τα εισιτήρια για να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Κώστας το Σάββατο (27) το πρωί, ενώ παράλληλα έψαχνε από νομικής πλευράς το ενδεχόμενο να πάρει αναβολή. Κάτι που φάνηκε να έχει αποτέλεσμα από την πρώτη κιόλας μέρα. Την Παρασκευή 26 του μήνα , μία ομάδα ανθρώπων εξετάζοντας ενδελεχώς τα στοιχεία  που προέκυψαν από την στρατολογία , κατέληξε στο συμπέρασμα πως είναι εφικτό το σενάριο να πάρει εκ νέου αναβολή ο Forg1ven. Την ίδια μέρα ο οργανισμός ακύρωσε τα εισιτήρια περιμένοντας την Δευτέρα που θα υπήρχε μία καλύτερη ενημέρωση από την πλευρά του στρατού.

Την Δευτέρα η υπόθεση πήρε νέα τροπή  για τον Έλληνα παίκτη, καθώς του γνωστοποιήθηκε πως υπάρχει περίπτωση να πάρει αναβολή για κοινωνικούς λόγους για τους επόμενους 6 μήνες, αν έχει στην κατοχή του τα απαραίτητα δικαιολογητικά που χρειάζονται. Ο Κωνσταντίνος παρέδωσε τα δικαιολογητικά που του ζητήθηκαν και πλέον περιμένει απάντηση.

Στο διάστημα των 6 μηνών προλαβαίνει να ολοκληρώσει το LCS  και να παίξει στα play off, αλλά δύσκολα θα προλάβει το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2016. Αυτό είναι τεράστιο πλήγμα, αν αναλογιστεί κανείς ότι οι πιθανότητες να αγωνιστεί σε αυτό είναι τουλάχιστον ρεαλιστικές.

Μένει να δούμε τι θα επιλέξει ο ίδιος.  θα καταφέρει να βρει μια άλλη λύση που θα του δώσει αναβολή για περισσότερο χρόνο;

Ο Kωνσταντίνος δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο απαλλαγής, και θέλει να κάνει ολόκληρη την θητεία του.

Σωτήρης Δριμζάκας.

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Gamer since: 1983