Νέα χαρακτηριστικά έρχονται στο Xbox One Preview και στο Xbox Beta App

Η ομάδα του Xbox ανακοίνωσε ότι νέα χαρακτηριστικά έρχονται στο Xbox One Preview και στο Xbox Beta App

Xbox One

Η ομάδα του Xbox ανακοίνωσε ότι νέα χαρακτηριστικά έρχονται στο Xbox One Preview και στο Xbox Beta App. Τον Νοέμβριο μεταμορφώθηκε το Xbox One με την νέα εμπειρία Xbox One Experience ώστε να γίνει η πιο γρήγορη και social εμπειρία Xbox που έχει υπάρξει ποτέ, ενώ παράλληλα κυκλοφορήσε και το πολυαναμενόμενο Xbox One Backward Compatibility.

Ξεκινώντας από το κοινό του Xbox One Preview, και από τα μέλη των Windows 10 PC & mobile Xbox Beta app, θα υπάρξουν πολλές αναβαθμίσεις που βελτιώνουν τα social χαρακτηριστικά και συνδυάζουν καλυτέρα τις εμπειρίες μεταξύ του Xbox One και του Xbox app. Μερικά από τα βασικότερα χαρακτηριστικά είναι η άφιξη του Avatar Store στο Xbox One και στο Xbox app, ενώ  στο Xbox One επαναφέρεται η δυνατότητα να βλέπετε ποιος ανήκει στο κάθε Party και στον Gamerscore πίνακα.  Για την ολοκληρωμένη λίστα με τα νέα χαρακτηριστικά, μπορείτε να επισκεφθείτε το blog post του Xbox Wire.

Xαμένη στην εφηβεία μου, gamer, βιβλιοφάγος, Πρωτάρης παίκτης σε role playing games καθώς μου αρέσει να διηγούμαι ιστορίες.Ταξιδιάρικο μυαλό γεμάτο μουσική, ταινίες και anime. Φωτογράφος ανάλογα με τη διάθεση και τα καιρικά φαινόμενα.Ίσως είμαι ονειροπόλα..... Συγκεντρώνω ήχους και εικόνες από παντού και τα μοιράζομαι με τους γύρω μου. Τρελή Υδροχόος με ζωηρή φαντασία, γεννήθηκα σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή (ίσως). Καλώς ήρθατε στον κόσμο μου, όπου κάθε στιγμή είναι μια ευκαιρία για έκφραση.Been geek 40 years now and loved it all the way.