Οι AD FINEM στην κορυφή του ProDota Cup

Οι Έλληνες AD FINEM ξεχωρίζουν στην ανταγωνιστική σκηνή της Dota 2 με τη νίκη τους…

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Οι Έλληνες AD FINEM ξεχωρίζουν στην ανταγωνιστική σκηνή της Dota 2 με τη νίκη τους στο Ευρωπαϊκό ProDota Cup

12642910_1960032090889206_3128509400824046399_n

Οι AD FINEM κατέκτησαν την πρώτη τους νίκη σε πρωτάθλημα από τη δημιουργία της ομάδας το Νοέμβριο. Το European ProDota Cup Season 2 ξεκίνησε στις 22 Ιανουαρίου με τέσσερις qualified ομάδες  – AD FINEM, Samurai Champloo, YeS και PRIES- να έρχονται αντιμέτωπες με τέσσερις προσκεκλημένες ομάδες – Burden United, STARK, Kaipi and T.RoX.

Οι AD FINEM ξεκίνησαν με πλεονέκτημα ενός game και έφτασαν κατευθείαν στους τελικούς από τα Upper Brackets. Ο τελικός κρίθηκε σε 5 σκληρά games ανάμεσα σε AD FINEM και T.Rox, με τους Rox αρχικά να έχουν προβάδισμα, τους Έλληνες να ισοφαρίζουν, τους Rox να περνούν στην αντεπίθεση, και ο τελικός να λήγει με το 3-2 υπέρ των AD FINEM.

Για όσους σε γνωρίζουν τους AD FINEM, πρόκειται για ελληνική ομάδα με αρχηγό το Γιώργο Γιαννακόπουλο, γνωστό ως “SsaSpartan” και μέλη τους: “Madara” Ομάρ Νταμπασα, “ThuG” Δημήτρη Πλιβούρη, “SkyLark” Χάρη Ζαφειρίου, και “Maybe_Next_Time” Απόστολο Βέρρο. Η παρουσία των AD FINEM στην ανταγωνιστική Dota 2 σκηνή είναι κάτι παραπάνω αισθητή και η ομάδα φαίνεται πως θέλει και μπορεί να αφήσει το στίγμα της.

Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και καλή συνέχεια στους AD FINEM! Μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της ομάδας στη σελίδα της στο Facebook.

Περισσότερα νέα για το Dota 2

Beep Bloop Blop Bleep Bloop.