Κίνηση αγάπης από το Playstation

Το PlayStation γέμισε χαρά τα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων – Μ. Βαρδινογιάννη Ελπίδα

Το PlayStation γέμισε χαρά τα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων – Μ. Βαρδινογιάννη Ελπίδα

PlayStation_Sullogos Orama Elpida_A

Αθήνα 11 Δεκεμβρίου 2015: Το PlayStation αγκαλίαζει το έργο του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας στο πλαίσιο της καμπάνιας #KommatiApoEmena, η οποία διοργανώθηκε με στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου σχετικά με την δωρεά αιμοποιητικών κυττάρων και όσοι το επιθυμούν να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών. Σε μια ξεχωριστή μέρα που διοργάνωσε η γνωστή παρουσίαστρια και blogger, Μυρτώ Κάζη για τους γονείς και τα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων, το PlayStation με το δικό του μοναδικό τρόπο, θέλησε να δώσει χαρά στα παιδιά που φιλοξενούνται στο νοσοκομείο προσφέροντας μια κονσόλα PlayStation 4 τονίζοντας με αυτήν την κίνηση τη σημασία και τη δύναμη που δίνει το παιχνίδι στα παιδιά. Ο Άγιος Βασίλης μοίρασε απλόχερα αγκαλιές και δώρα ενώ προσέφερε την κονσόλα PlayStation στα παιδιά για να τοποθετηθεί στην κεντρική αίθουσα της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων για να μοιράζονται στιγμές χαράς και γέλιου.

PlayStation_Sullogos Orama Elpida

Με το σύνθημα #KommatiApoEmena τονίζεται η σημασία που έχει να προσφέρεις και ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τη ζωή ενός ανθρώπου. Ο Σύλλογος Όραμα Ελπίδας κάνει συνεχώς προσπάθειες και ενημερώνει τον κόσμο ώστε όσοι το επιθυμούν να εγγραφούν ως υποψήφιοι εθελοντές δότες για να καταχωρηθούν στο Εθνικό και Παγκόσμιο Αρχείο Δοτών. Τις γιορτινές αυτές μέρες μπορούμε όλοι μας να προσφέρουμε ένα κομμάτι από εμάς σε αυτούς που το έχουν ανάγκη δίνοντας χαρά και πάνω από όλα ελπίδα.

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.