Αυτό είναι το Xbox One Panathinaikos BC Limited Edition

Την παρασκευή 23 Οκτωβρίου στις 20:30, η Microsoft με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκαναν τα αποκαλυπτήρια

Την παρασκευή 23 Οκτωβρίου στις 20:30, η Microsoft με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκαναν τα αποκαλυπτήρια του Xbox One Panathinaikos BC Limited Edition, στην αίθουσα VIP στο γήπεδο του μπάσκετ στο ΟΑΚΑSAK_2213-850x850

Όταν μια από τις κορυφαίες ομάδες μπάσκετ στην Ευρώπη συνεργάζεται με μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες gaming και τεχνολογίας, το αποτέλεσμα είναι αναμενόμενο. Έτσι λοιπόν η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η Microsoft, τα PAOShop και η CD Media παρουσίασαν την νέα συλλεκτική έκδοση του Xbox One.

Το πακέτο περιλαμβάνει κονσόλα Xbox One με το λογότυπο του Παναθηναϊκού με 500GB σκληρό δίσκο και το παιχνίδι NBA 2K16 special edition. Μέσα στο παιχνίδι θα βρείτε μια αφίσα Michael Jordan NBA 2K16, διακοσμητικό τοίχου Michael Jordan, ψηφιακά αθλητικά παπούτσια Jordan για τον παίκτη σας (MyPLAYER), ψηφιακή μπλούζα (T-Shirt) Jordan για τον παίκτη σας (MyPLAYER), ψηφιακή μπλούζα (Jersey) Jordan για τον παίκτη σας (MyPLAYER). Επίσης στην συσκευασία θα βρείτε 30.000 σε ψηφιακά χρήματα παιχνιδιού (Virtual Currency), MyTEAM VIP+ που περιλαμβάνει 3 Emerald Packs, μια νέα κάρτα Special Edition Exclusive Moments, καθώς και ένα ασύρματο χειριστήριο Xbox One. Τέλος θα βρείτε ένα Καλώδιο HDMI, τροφοδοτικό ρεύματος με καλώδιο και 14 ημέρες δοκιμαστική συνδρομή στο Xbox Live Gold.

Στην παρουσίαση παρευρέθηκε η οικογένεια Γιαννακοπούλου καθώς και τα μέλη της ομάδας.Όσοι είχαν προλάβει να παραγγείλουν το πακέτο μπόρεσαν να παρακολουθήσουν την παρουσίαση και να το παραλάβουν υπογεγραμμένο από τον captain του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Διαμαντίδη, πράγμα που δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στο προϊόν. Να σημειωθεί πως η εκδήλωση απευθυνόταν περισσότερο σε φιλάθλους παρά σε gamers, ωστόσο ήταν πολύ καλά οργανωμένη. Δυστυχώς δεν προλάβαμε κάποιο από τα λίγα αναμνηστικά που μοιράστηκαν.

Με ανυπομονησία για το full virtual reality η ζωή συνεχίζεται. Loves: Animes and Manga