Οι fans του Uncharted, δεν το θέλουν στην μεγάλη οθόνη

Παιχνίδι σταθμός το βιντεοπαιχνίδι Uncharted,καθώς και ένα δυνατό franchise της SONY

Το βιντεοπαιχνίδι Uncharted, αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα παιχνίδι σταθμό την προηγούμενης γενιάς, καθώς και ένα πολύ δυνατό franchise στα χέρια της SONY. Όπως σε πολλά βιντεοπαιχνίδια, έτσι και στο Uncharted γίνεται η προσπάθεια μεταφοράς του στις οθόνες του Cinema. Μάλιστα, έχει ήδη περάσει  αρκετές δυσκολίες  όπως είναι η  παραίτηση του Seth Gordon, του director δηλαδή αυτής της προσπάθειας. Έτσι λοιπόν, αν και αρχικά η ταινία  Uncharted προοριζόταν για τις 10 Ιουνίου του 2016, πήρε παράταση για τις 30 Ιουνίου του 2017.

Ο Nolan North, voice actor του πρωταγωνιστή-Nathan Drake-, σε συνέντευξη που έδωσε στο GameNewsOfficial, ανέφερε οτι οι fans του franchise δεν θέλουν να το δουν στην μεγάλη οθόνη. Ο λόγος είναι ότι το ίδιο το βιντεοπαιχνίδι αποτελεί από μόνο του μια φοβερή κινηματογραφική εμπειρία, και έτσι η μεταφορά του σε ταινία είναι περιττή. Επίσης,πρόσθεσε ότι υπάρχει δέσιμο μεταξύ των fans και του πρωταγωνιστή,γεγονός που θα κάνει πολύ δύσκολη την δουλειά του ηθοποιού που θα τον αναπαραστήσει,ακόμα και αν ήταν ο ίδιος ο Nolan που δανείζει την φωνή του στον Nathan Drake για τις ανάγκες του videogame.

Τέλος, δεν παρέλειψε να σχολιάσει το υψηλό κόστος αυτής της προσπάθειας, λέγοντας ότι «δεν γνωρίζω αν είναι οικονομικά εφικτό για τα studios μια τέτοια παραγωγή πλέον» .Στηριζόμενος και στην αποτυχία της τελευταίας ταινίας Hitman, υπέθεσε ότι μια ταινία με θέμα το Uncharted θα χρειαζόταν ένα υπέρογκο budget για να καλύψει τις απαιτήσεις του κοινού της.

Εσάς ποια είναι η γνώμη σας; Πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια για την μεταφορά του Uncharted στις μεγάλες οθόνες ή όχι;