Ανακεφαλαίωση της εβδομάδας #1 (5-10-2015 με 9-10-2015)
Το Gamespace.gr σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας…
EU Road to Blizzcon Heroes of the Storm Championship
- Το ευρωπαϊκό Heroes of the Storm World Championship — Road to BlizzCon τη Δευτέρα 05/10 με τους Na’Vi (Natus Vincere) πρωταθλητές, οι οποίοι κυριάρχησαν των Dignitas, σκοράροντας 3-0. Το Σεπτέμβριο, τα μέλη της ομάδας συγκεντρώθηκαν στο bootcamp για να τελειοποιήσουν τις ικανότητές τους και να δουλέψουν πάνω σε κάποιες στρατηγικές. Προκρίθηκαν στα playoffs με αυτοπεποίθηση και με δυο -γρήγορες- νίκες εναντίον των Pirates in Pyjamas και Team Dignitas, εξασφάλισαν τη δεύτερη θέση στο group. Στη συνέχεια του ημιτελικού αντιμετώπισαν τους Gamers2 και με τρεις νίκες, φτάσανε στον τελικό. Εκεί ήρθαν αντιμέτωποι ενάντια στους Team Dignitas όπου η μάχη στο πρώτο map ήταν ίση. Στα επόμενα δύο παιχνίδια, οι Na’ Vi κυριάρχησαν και στέφθηκαν νικητές του Heroes of the Storm με το έπαθλο των $40.000. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τους νικητές εδώ.
Οι TSM νικητές στο PGL Season 1
- Οι TSM νίκησαν ενάντια στους Virtus.PRO 3-0, χωρίς να έχουν χάσει ούτε ένα map, στο PGL Season 1 Tournament. Οι Team Solomid βρίσκονται πλέον στην πρώτη θέση, εξασφαλίζοντας έτσι τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας παγκοσμίως. Ξεκινώντας από CT στην de_train, οι TSM κερδίσαν μόνο 8 rounds. Ωστόσο, καταφέραν να δείξουν πως δεν είχαν κανένα απόλύτως πρόβλημα και από το T Side κερδίζοντας το map με 16-12 υπέρ τους.
Χρηματικά έπαθλα:
1. Team Solomid – $40,000
2. Virtus.Pro – $20,000
3. Fnatic- $10,000
4. Team Liquid – $5,000
Σημείωση: Όλες οι ομάδες έλαβαν $10.000 για τα έξοδα των μεταφορικών τους.
DOTA 2: Οι Vega Squadron νικητές στο ESL ONE New York 2015
- Μετά την νίκη τους στην Ευρώπη, οι Vega Squadron έκαναν μεγάλη εντύπωση και στο ESL Οne της Νέας Υόρκης. Συνέτριψαν τους Team Evil Geniuses και τους Invictus Gaming, 2 πολύ δυνατές ομάδες στην DOTA σκηνή. Μετά από 3 δύσκολα παιχνίδια, η Ρώσικη ομάδα νίκησε τους Team Secret στους τελικούς και στέφθηκε Πρωταθλήτρια του ESL One.
DOTA 2: Απαιτήσεις από τις ομάδες
Με σκόπο την καλύτερη εξυπηρέτηση των παικτών, οι ομάδες συνέταξαν μια λίστα με προϋποθέσεις που πρέπει να τηρούνται στην κάθε διοργάνωση
- Ο Alexander Kokhanovskyy (Διευθύνων σύμβουλος των Na’Vi) έστειλε πρόσφατα e-mail στους διοργανωτές, με μια σειρά από απαιτήσεις για την συμμετοχή τους στους αγώνες. Με τις απαιτήσεις συμφώνησαν ακόμα οι TSM, VP, Titan, Fnatic, TL, C9, CLG, NiP και EnvyUs. Στο e-mail αναφέρεται πως οι ομάδες, εκτός από αυτές των Ηνωμένων Πολιτείων, θα αρνηθούν καθε online διοργάνωση που δεν εχει LAN τελικούς. Οι ομάδες ζήτησαν το βραβείο να κυμαίνεται στα$30.000, ενώ για διοργανώσεις μικρότερες των 4 ημερών, στα $10.000.
O Hawkeye απόκλείστηκε από τον Xixo στο Invitational των 25 χιλιάδων δολαρίων του esportsarena
- Την Κυριακή (04/10/2015), ο Έλληνας παίκτης βρέθηκε στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών με στόχο να διεκδικήσει την πρώτη θέση στο τουρνουά του Bryan Kibler (πασίγνωστος στον χώρο του Magic: The Gathering αλλά και του Hearthstone). Ο άσος της fade2karma δεν ξεκίνησε άσχημα καθώς νίκησε Firebat, ShamonaHe και ηττήθηκε από τον Trump (ήττα με 3-2 στις λεπτομέρειες). Αργά το βράδυ της Κυριακής βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Xixo με φόντο μια θέση στα ημιτελικά. Ο Ηawkeye (που έπαιξε Druid Ramp και Hunter Midrange) γνώρισε την ήττα με 3-1 από τον Γερμανό παίκτη. Μπορείτε να δείτε το παιχνίδι στο παρακάτω βίντεο.
Αλλαγές στο Roster της onTop
- Μετά την απόμάκρυνση του Gagai (marksman), σειρά πήραν οι Epsi (jungle) και Owner (Top laner στην onTop). Ερωτηματικό απότελεί η στάση του Oath (support) μιας και είναι για πολλά χρόνια μαζί με τον Owner.
Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της OnTop στο Facebook:
Posted by On Top on Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2015
Όπως γράφτηκε πιο κάτω στην ανακοίνωση, οι παίκτες δεν κατάφεραν να εναρμονιστούν με την νοοτροπία της ομάδας η οποία ουσιαστικά κρατάει μόνο τον R1ou και ξαναχτίζει γύρω του ένα νέο roster.
Social Media
18.202 Likes
582 Followers
3.940 Subscribers
2.114 Followers
3.386 Followers