Έρχεται η τεχνολογία 3D Touch σε Android συσκευές

Η Synaptics ανακοίνωσε ότι η τεχνολογία ClearForce που παρουσίασε, θα προσφέρει παρόμοια εμπειρία

Η Synaptics ανακοίνωσε ότι η τεχνολογία ClearForce που παρουσίασε, θα προσφέρει παρόμοια εμπειρία με το 3D Touch της Apple

faa35ebb6ce5bf62534ed119da9a238e

H Synaptics παρουσίασε την τεχνολογία ClearForce, η οποία θα επιτρέπει τη λειτουργία 3D Touch σε Android συσκευές και αναμένεται να γίνει διαθέσιμη στις αρχές του επόμενου έτους. Παρόμοια λειτουργία είχε ανακοινώσει και η Apple στην παρουσίαση των iPhone 6s και iPhone 6s Plus. Η συγκεκριμένη τεχνολογία επιτρέπει καλύτερο έλεγχο, εφαρμόζοντας διαφορετικά επίπεδα πίεσης σε μια διασύνδεση (όπως μια οθόνη αφής) για λειτουργίες όπως η μεταβλητή ταχύτητα κύλισης, η μεγένθυση και οι επιλογές σε εικόνες, ο έλεγχος παιχνιδιών, το ξεκλείδωμα και το wake-up  της συσκευής, το άνοιγμα και η ρύθμιση κάποιου menu, καθώς και του πάχους του menu επιλογών.

Αυτή η τεχνολογία θα μπορούσε να διευρύνει τις δυνατότητες των εφαρμογών του κινητού σας στο μέλλον, και να βοηθήσει στο να γίνουν ακόμη πιο χρήσιμες. Η εταιρεία ήδη συνεργάζεται στενά με κορυφαίους διεθνείς ΟΕΜ’s και LCMS για να παραδώσει αυτή τη νέα τεχνολογία. Τα πρώτα smartphones, με την τεχνολογία ClearForce αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις αρχές του 2016. Ας ελπίσουμε πως η Synaptics θα συνεργαστεί και με την Microsoft, για να φέρει την τεχνολογία ClearForce στα Windows 10 smartphones.

Λάτρης των παιχνιδιών από πολύ μικρή ηλικία. Πρώτη επαφή με το gaming σε ηλικία 4ετών και παιχνίδια όπως το Mario Bros, Crash Bandicoot , Spyro,κτλπ. Ξεκίνησε ως λάτρης των κονσολών χάρη στην αγαπημένη του σειρά (κονσόλας) το God of War αλλά κατέληξε στο αγαπημένο, πλέον για αυτόν, αντικείμενο τον υπολογιστή. Εκεί ήρθε σε επαφή με πληθώρα από games ξεχωρίζοντας από αυτά την σειρά GTA, Battlefield, Assassins Creed και Hearthstone. Σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και συγκεκριμένα στο τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών (CSD).