Έρχεται το Νοέμβριο το Mario Tennis Ultra Smash

Το Mario Tennis Ultra Smash, η πιο πρόσφατη καταχώριση στην, αν μη τι άλλο, μακρά σειρά Mario Tennis, θα κάνει την εμφάνιση του για το Wii U στις 20 Νοεμβρίου, όπως ανακοινώθηκε από την Nintendo αυτές τις μέρες μέσω ανάρτησης της στο Twitter.

Platform
 
Genre
 
Publisher
 

Το Mario Tennis Ultra Smash, η πιο πρόσφατη καταχώριση στην, αν μη τι άλλο, μακρά σειρά Mario Tennis, θα κάνει την εμφάνιση του για το Wii U στις 20 Νοεμβρίου (όπως ανακοινώθηκε από την Nintendo αυτές τις μέρες μέσω σχετικής ανάρτησης της στο Twitter). Το παιχνίδι, αντί για την τιμή των $60 που κόστιζαν τα προηγούμενα, θα κοστίζει $50.

Η σχετική ανακοίνωσή του έγινε στην E3 (Electronic Entertainment Expo) 2015 αυτό το καλοκαίρι. Το νέο Ultra Smash, από ότι γίνεται αντιληπτό, πρόκειται να περιέχει αρκετά νέα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης και της ικανότητας «Jumpshot» με την οποία θα μπορείτε να πηδήξετε στον αέρα και να χτυπήσετε το μπαλάκι με δύναμη. Επιπλέον, βλέπουμε την εισαγωγή ενός νέου Mega Mushroom, το οποίο θα δίνει την δυνατότητα στους παίκτες να μεγαλώσουν σε μέγεθος καθώς και σε δύναμη. Το παιχνίδι θα υποστηρίζει αγώνες 1v1 ή 2v2 με αντιπάλους τους φίλους σας ή τον υπολογιστή.

Σύμφωνα με την σελίδα του Ultra Smash στην ιστοσελίδα της Nintendo, στο παιχνίδι θα κάνουν την εμφάνιση τους χαρακτήρες που δεν έχουμε δει ποτέ ξανά στα προηγούμενα Mario Tennis. Παρόλα αυτά, η Nintendo δεν μας έχει δώσει ακόμα τον πλήρη κατάλογο με τους νέους χαρακτήρες και τα νέα power-ups για το καινούριο παιχνίδι. Αναμένουμε λοιπόν μέχρι τις 20 του Νοέμβρη.

 

Περισσότερα νέα για το Mario Tennis

Υποστηρίζει οτιδήποτε (σχεδόν) μπορεί να αναχθεί σε τέχνη. Κάποια στιγμή το πτυχίο της θα γράφει "Ιστορικός", και όταν δεν μαθαίνει ημερομηνίες & ιστορικά γεγονότα παίζει & δοκιμάζει ό,τι game υπάρχει.