Ανακοινώθηκε remake για το Resident Evil 2

H Capcom R&D Division 1 ξεκίνησε την ανάπτυξη

Publisher
 

H Capcom R&D Division 1 ξεκίνησε την ανάπτυξη

Resi-2-Remake-Ann

Η Capcom ανακοίνωσε επίσημα ένα remake για το Resident Evil 2.

«Ευχαριστούμε για την μεγάλη υποστήριξη σας σε αυτό το Resident Evil 2 Remake Project», είπε ο παραγωγός του παιχνιδιού Yoshiaki Hirabayashi μέσα από ένα βίντεο. «Χάρις το απίθανο πάθος και την υποστήριξη σας, το project επιτέλους εγκρίθηκε για ανάπτυξη».

O Hibarashi αναφέρετε στην αντίδραση του κοινού για την πρόταση που έκανε εκείνος στην Capcom πριν δύο εβδομάδες.

«Για χρόνια τώρα μας λέγατε ότι θέλετε ένα remake για το Resident Evil 2, κάτι που δεν μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε… μέχρι τώρα! Εμείς στο R&D Division 1 θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να σας μεταφέρουμε την εμπειρία που περιμένετε».

«Όπως σας ενημέρωσα μέσω Facebook τις τελευταίες ημέρες, θα προσπαθήσουμε να μεταφέρουμε νέα που αφορούν το project σε εσάς, τους fans, απευθείας».

«Θα πάρει λίγο καιρό πριν μπορέσουμε να δώσουμε κάποια ενημέρωση για τον τίτλο, αλλά εν τωμεταξύ, μπορείτε να περιμένετε πολλά συναρπαστικά πράγματα από το Resident Evil Brand στο μέλλον, όπως το επερχόμενο HD remaster του Resident Evil 0».

Μπορείτε να δείτε το μήνυμα του Hibarashi στο βίντεο παρακάτω.

Περισσότερα νέα για το Resident Evil 2 Remake

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.