Νέα κοστούμια για τους Mii Fighters
Πριν την κυκλοφορία του Super Smash Bros, η Nintendo είχε πει πως πολλά modes θα γίνουν διαθέσιμα μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Τώρα, οκτώ μήνες αργότερα, μπορείτε να δημιουργήσετε πλέoν τα δικά σας τουρνουά.
Το update είναι δωρεάν, αλλά η Nintendo κυκλοφόρησε ένα νέο σετ κοστουμιών για τους Mii Fighters, για εκείνους που θέλουν να αλλάξουν το στυλ των χαρακτήρων που έχουν δημιουργήσει. Επίσης δύο νέες πίστες είναι διαθέσιμες προς αγορά.
Το Peach’s Castle και το Hyrule Castle από το πρώτο Super Smash Bros, κοστίζουν το καθένα 2€ ανά κονσόλα ή 2.99€ σαν πακέτο για Wii U και 3DS. Μπορείτε επίσης να τα πάρετε σαν μέρος του Wave 3 bundle.
Το κάθε κοστούμι ξεχωριστά κοστίζει 0.79€ ανά κονσόλα και 1.19€ για Wii U και 3DS.
To πλήρες Wave 3 bundle που περιλαμβάνει τις δύο πίστες και τα κοστούμια για Mii Fighters κοστίζει 10.30€ για την μία κονσόλα ενώ και για τις δύο κονσόλες μαζί θα κοστίζει 15.50€.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε βίντεο με τα νέα κοστούμια.
Social Media
18.202 Likes
582 Followers
3.970 Subscribers
2.114 Followers
3.386 Followers