Ταξίδι 360 μοιρών πάνω από την Stormwind με το νέο trailer του Warcraft

Η Legendary Pictures κυκλοφόρησε ένα βίντεο 360 μοιρών εμπνευσμένο από την ταινία Warcraft

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Η Legendary Pictures κυκλοφόρησε ένα βίντεο 360 μοιρών εμπνευσμένο από την ταινία Warcraft το οποίο προσφέρει μια πλήρη θέα της πόλης Stormwind από ψηλά, όπως φαίνεται από την πλάτη ενός soaringgryphon

Με δημιουργό τη φημισμένη Industrial Light and Magic, το αποτέλεσμα είναι σίγουρα εντυπωσιακό — αν και η διαχωριστική γραμμή ακριβώς πίσω από το glyphon είναι καθαρά ορατή.  Επίσης, απαιτείται να παρακολουθήσετε το βίντεο στον Chrome για να δουλέψει η λειτουργία 360 μοιρών· Σύμφωνα με το Kotaku, στους άλλους περιηγητές  το βίντεο είναι ελαττωματικό , και έχοντας δοκιμάσει να το δω στον Opera μπορώ να σας το επιβεβαιώσω.

Παράλληλα, στο Comic Con που έλαβε χώρα στο San Diego κυκλοφόρησαν οι αφίσες της ταινίας, η οποίες επίσης αναρτήθηκαν στο Screen Rant. Στη μία από αυτές βλέπουμε τον Sir Anduin Lothar, τον ιππότη που βρίσκεται στη διοίκηση του στρατού των ανθρώπων, ενώ στην άλλη απεικονίζεται ο αρχηγός των μεγάλων Ορκ, ο Durotan. Και οι δύο έχουν την έκφραση κάποιου που θα ήθελε να κάνει οτιδήποτε άλλο από αυτό που κάνει τώρα. Όπως σημειώνεται στην ιστοδελίδα, η ταινία δε θα ακολουθήσει το σύνηθες θέμα του καλού και του κακού, αλλά θα επικεντρωθεί στη διερεύνηση των πολιτικών και ηθικών πολυπλοκοτήτων του κόσμου του Warcraft. Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Duncan Jones, δήλωσε την προηγούμενη εβδομάδα πως μια δεκαετία αφού ξεκίνησε η παραγωγή, η ταινία Warcraft είναι σχεδόν ολοκληρωμένη. Λέγεται πως η ταινία θα εμφανιστεί στους κινηματογράφους τον Ιούνιο του 2016.

h--3pzkMPts_.878x0.Z-Z96KYq

RyXaL7C0fanH.878x0.Z-Z96KYq

Πηγή: PC Gamer

Περισσότερα νέα για το World of Warcraft

Beep Bloop Blop Bleep Bloop.