Πως να ΜΗΝ ανεβείς Division

5 τρόποι για σίγουρη αποτυχία

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

5 τρόποι για σίγουρη αποτυχία

lol_darius_fan_art_by_kse332-d7w41kn

Η αλήθεια είναι ότι κουράστηκα να διαβάζω από αρκετούς αρθρογράφους διάφορους μεθόδους ανόδου κατηγορίας στο League of Legends. Έτσι, λοιπόν, αποφάσισα να πάω κόντρα στη μάζα –για άλλη μία φορά- και να σας παρουσιάσω τη μεθοδολογία μου, ώστε να μην ανεβείτε division (ποτέ)!

Υιοθετήστε το πρότυπο «μπαίνω και όποιον πάρει ο χάρος»…

  • Με βάση αυτό το σκεπτικό δεν θα χρειαστεί να εξαντλήσετε καν τα εγκεφαλικά σας κύτταρα! Με αυτήν τη μέθοδο, στρατηγικές και plans (a και b) είναι περιττά, αφού το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τρέχετε σαν τρελοί στο πεδίο της μάχης… και όποιον πάρει ο Χάρος. Στις περισσότερες περιπτώσεις, βέβαια, εσείς είστε το βασικό θύμα του.

Τα Wards είναι για τους αδύναμους…

  • Δεν χρειάζεστε wards για να βελτιώσετε την όρασή σας. Αντιθέτως, έχετε εμπιστοσύνη στο σωτήριο ένστικτό σας και τα αετίσια μάτια σας –τα οποία κοντεύουν να ενσωματωθούν με το pc- και θα έχετε σίγουρη επιτυχία.

Το ks δεν βλάπτει…

  • Τι ψυχή έχει ένα ks; Ο “εππαγγελματίας” παίκτης πρέπει να φροντίζει για την πάρτι του και όχι για την ομάδα. Εξάλλου, ένα ks την ημέρα τον εχθρό τον κάνει πέρα…

Οι “βωμολοχίες” είναι επιτρεπτές

  • Η χρήση άσεμνων και υβριστικών λέξεων θα σας επιτρέψει να επιβληθείτε εύκολα και με άμεσο τρόπο. Εκφράστε τις αντιρρήσεις σας με άνεση και οικειότητα προς το συμπαίχτη και σίγουρα θα οδηγηθείτε στο wooden division!

Όλοι για έναν, και εσύ για “κανέναν”

  • Το κερασάκι στην τούρτα! Πείτε όχι στο συμπαίχτη, ενώ φωνάχτε ναι στον αντίπαλο! Απλά και κατανοητά τα πράγματα…

Υ.Γ. Το άρθρο είναι καθαρά χιουμοριστικό, ενώ εννοείτε πως σας προτείνουμε να αποφύγετε κάποια από τις παραπάνω μεθόδους, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Περισσότερα νέα για το League of Legends