7 Παιχνίδια με πάνω από 200 ώρες gameplay

7 τίτλοι που αγαπήσαμε

7 τίτλοι που αγαπήσαμε

blogcover

Πολλοί gamers δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ξοδεύουν χρήματα σε games συνεχώς. Για τον λόγο αυτό, ψάχνουν games  με μεγάλη διάρκεια. Εμείς θα αναφέρουμε τα πιο γνωστά από αυτά. Θα μιλήσουμε  για παιχνίδια που είναι σχετικά καινούργια και προσφέρουν ένα αξιόλογο campaign, multiplayer mode ή και τα 2.

The-Witcher-3-Wallpaper

1. The Witcher 3: Wild Hunt

Το καινούργιο παιχνίδι της CD Project Red έχει συνολική διάρκεια 200+ ώρες, όμως με τα δύο νέα expansions που θα κυκλοφορήσουν, θα προστεθούν 30 ώρες ακόμη. Πρόκειται για ένα Action/RPG παιχνίδι που κυκλοφόρησε στις 19 Μαΐου 2015 για PC, PlayStation 4 και Xbox One. Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε το αναλυτικό μας Review.

gta-v-logo

2. Grand Theft Auto V

Το Grand Theft Auto V είναι ένα παιχνίδι δράσης, που αναπτύχθηκε από την Rockstar. Έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια και γι αυτό είναι ένα must buy παιχνίδι. Κυκλοφόρησε στις 17 Σεπτεμβρίου του 2013 για Playstation 3 και Xbox 360. Ένα χρόνο αργότερα στις 18 Νοεμβρίου του 2014, το παιχνίδι κυκλοφορεί μόνο για Playstation 4 και Χbox One. Τελικά στις 14 Απριλίου 2015, έγινε διαθέσιμο και για PC. Το παιχνίδι προσφέρει campaign και online, γεμάτο με πολλές δυνατότητες προσφέροντας έτσι ατελείωτες ώρες παιχνιδιού. Θέλετε να μάθετε την γνώμη μας για το GTA 5; Διαβάστε το Review μας.

minecraft

3. Minecraft

Το Minecraft είναι ένα sandbox με στοιχεία επιβίωσης παιχνίδι, της Mojang. Το παιχνίδι διαθέτει και single-player, αλλά και multiplayer modes. Κάνει πάταγο παγκοσμίως καθώς σε τέσσερα χρόνια έχει σημειώσει πάνω από 16 εκατομμύρια πωλήσεις για PC χωρίς να υπολογίζονται οι εκατομμύρια πωλήσεις για κινητά και κονσόλες.

skyrim

4. The Elder Scrolls V: Skyrim

Το Skyrim ήρθε και άφησε εποχή, παρουσιάζοντάς μας ένα φαντασμαγορικό κόσμο. Εκεί θα ανακαλύψετε μαγευτικά τοπία, θα αντιμετωπίσετε μοναδικά τέρατα, αλλά και δράκους. Είναι μία πολύ καλή επιλογή για όσους αναζητούν μία μεγάλη περιπέτεια με πολλά side quests. Κυκλοφόρησε για PC, PS3 και Xbox 360 στις 7 Ιουνίου του 2013.

Dragon-Age-Inquisition_1

5. Dragon Age: Inquisition

Ένα από τα καλύτερα RPG. Ο τεράστιος κόσμος του, το εντυπωσιακό σύστημα μάχης και τα εξαίσια γραφικά, το κάνουν ένα αριστούργημα. Ο χάρτης του Dragon Age: Inquisition είναι 5 φορές μεγαλύτερος από αυτόν του πρώτου Dragon Age και όπως είναι φυσικό θα χρειαστεί να αφιερώσετε πολλές ώρες για να τον εξερευνήσετε σπιθαμή προς σπιθαμή και να ολοκληρώσετε όλα τα προαιρετικά side quests. Κυκλοφόρησε στις 21 Νοεμβρίου 2014 για για PC, PS4, PS3, Xbox 360 και Xbox One.

destiny-0

6. Destiny

Ένα RPG-FPS της Bungie που έσπασε ταμεία. Η ίδια η εταιρεία καφιέται πως το παιχνίδι είναι ατελείωτο. Το παιχνίδι δεν τελειώνει με την ολοκλήρωση της κύριας ιστορίας, καθώς ξεκλειδώνονται νέες αποστολές και είδη αποστολών. Για να γίνουν όμως διαθέσιμες, πρέπει να βρίσκεστε στο ανάλογο level και να έχετε συγκεκριμένο εξοπλισμό. Το Destiny κυκλοφόρησε στις 9 Σεπτεμβρίου του 2014 για PS4, PS3, Xbox 360 και Xbox One.

pes-2015

7. Pro Evolution Soccer 2015

Απ αυτή την λίστα, δεν θα μπορούσε να λείπει το PES 2015. Κυκλοφόρησε  στις 13 Νοεμβρίου 2014 για PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 και PlayStation 4. Οι ποδοσφαιρόφιλοι φυσικά και θα αγαπήσουν το παιχνίδι αυτό, μιας και προσφέρει ατελείωτες ώρες παιχνιδιού.