Επιστροφή χρημάτων κάνει το Steam

Από σήμερα η επιστροφή χρημάτων

Από σήμερα η επιστροφή χρημάτων

1279648118007912739

Από σήμερα όλοι οι χρήστες του Steam θα παίρνουν πλήρη επιστροφή χρημάτων για οποιοδήποτε παιχνίδι και για οποιοδήποτε λόγο. Οι όροι είναι απλοί, επιστροφή χρημάτων θα πάρετε εφόσον έχετε παίξει το παιχνίδι λιγότερο από 2 ώρες και σε διάστημα 14 ημερών απο την ημέρα αγοράς.

Θα έχετε την δυνατότητα να πάρετε τα λεφτά σας πίσω από αγορές DLC και bundles που έχετε κάνει ακόμη και για παιχνίδια που έχετε προπαραγγείλει.

Μπορείτε ακόμη να έχετε επιστροφή χρημάτων από τα Steam Wallet Funds, αλλά δεν θα είναι διαθέσιμο για τα δώρα, τις ταινίες και τα παιχνίδια που έχουν αγοραστεί εκτός Steam.

Στo FAQ της Valve αναφέρθηκε από την εταιρεία πως η επιστροφή δεν θα γίνετε εάν κάποιος επανηλημένα ζητάει επιστροφή χρημάτων.

Refunds are designed to remove the risk from purchasing titles on Steam—not as a way to get free games. If it appears to us that you are abusing refunds, we may stop offering them to you. We do not consider it abuse to request a refund on a title that was purchased just before a sale and then immediately rebuying that title for the sale price.