Τα καλύτερα “ζευγάρια” στα βιντεοπαιχνίδια

Τα καλύτερα “ζευγάρια” στα βιντεοπαιχνίδια

Τα καλύτερα “ζευγάρια” στα βιντεοπαιχνίδια…

Όσοι μπήκατε εδώ για να δείτε ένα «best of των καλύτερων relationships», είστε σε λάθος άρθρο! Στο συγκεκριμένο –άρθρο-, θα εμβαθύνουμε στα καλύτερα, αχτύπητα, ανεπανάληπτα και ασυναγώνιστα δίδυμα στην ιστορία του gaming!

Ratchet and Clank

RC_Nexus_Ratchet_and_Clank

Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα couples της gaming βιομηχανίας, καθώς μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Insomniac Games. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, οι δύο ήρωές μας θα μας προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες.

Elizabeth και Booker (Bioshock Infinite)

gaming-bioshock-infinite1

Αν και το Bioshock 2 μας άφησε άσχημες αναμνήσεις, η Irrational Games δεν πτωήθηκε, δίνοντάς μας έναν εξαιρετικό τίτλο –για την σειρά Bioshock. Παρ’ όλα αυτά, το κερασάκι στην τούρτα για τον τίτλο αποτελεί η μοναδική ιστορία των δύο πρωταγωνιστών, όπου θα σας μαγέψει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Crash και Aku Aku

crash

Από τι φαίνεται ο συνδυασμός ενός μαρσιποφόρου- παμφάγου ζώου με ένα πνεύμα, εγκλωβισμένο σε μία μάσκα, αποτελεί τη μέγιστη επιτυχία των developers. Η Naughty Dog μετρέπεται “Μίδας” και μας δίνει ένα “δίδυμο-χρυσάφι”.

Nathan Drake και Elena Fisher

uncharted

Η Naughty Dog δεν λέει να ηρεμήσει δίνοντάς μας τις επιτυχίες… απανωτά! Αναφέρομαι, φυσικά, στις περιπέτειες του Drake στο Uncharted, οι οποίες μας σημάδεψαν με γοργούς ρυθμούς.

Nuna και η αλεπού της (Never Alone)

Check-out-the-launch-trailer-for-atmospheric-puzzle-platformer-Never-Alone

Η Upper One Games δημιούργησε ένα ατμοσφαιρικό platformer τίτλο, γεμάτο χρώματα και εκπλήξεις. Στο Never Alone σας περιμένει μία θεαματική ιστορία, καθώς και ένα αξέχαστο δίδυμο.