Το Splatoon ήδη σχεδόν εξαντλήθηκε στην Ιαπωνία, 24 ώρες μετά τη κυκλοφορία του

Το Splatoon αποδείχθηκε πολύ πιο δημοφιλές στην Ιαπωνία απ ότι περίμενε η Nintendo.

Platform
 
Publisher
 
Developer
 

Το Splatoon αποδείχθηκε πολύ πιο δημοφιλές στην Ιαπωνία απ′ ότι περίμενε η Nintendo.

splatoon_2

Πολλοί Ιάπωνες fans της σειράς που πήγανε να αγοράσουν το παιχνίδι από κάποιο μαγαζί, απογοητεύτηκαν όταν έμαθαν ότι το αγαπημένο τους παιχνίδι δεν υπάρχει πλέον στα ράφια. Το διαθέσιμο stock του Splatoon πολλών μαγαζιών έχει ήδη εξαντληθεί, μόλις 24 ώρες μετά την επίσημη κυκλοφορία του.

Σε απάντηση για το γεγονός αυτό, η Nintendo απολογήθηκε στους πελάτες της μέσω του Twitter. Επίσης, ενημέρωσε ότι καινούρια κομμάτια θα υπάρχουν διαθέσιμα από την ερχόμενη Δευτέρα  και παρότρυνε τους fans που δε μπορούν να περιμένουν, να αγοράσουν το παιχνίδι ηλεκτρονικά  μέσω του Wii U eShop.

Παρόμοια μοίρα φαίνεται να είχαν και τα Splatoon Amiibo, αν και αυτό δεν ήταν έκπληξη για πολλούς, καθώς το stock των Amiibo υπήρξε προβληματικό και στο παρελθόν. Μόνη εξαίρεση ήταν το πράσινο Inkling Amiibo που υπήρχε μαζί με τη Special Splatoon + Amiibo έκδοση του παιχνιδιού.

Τα άλλα δυο Inkling Amiibos βρίσκονταν  ήδη out of stock σε πολλά μαγαζιά(ηλεκτρονικά και μη), μέρες πριν τη κυκλοφορία του παιχνιδιού. Ακόμα και εδώ στην Ελλάδα, το site της Nortec τα έδειχνε ως μη διαθέσιμα για τουλάχιστον μια βδομάδα πριν τις 29.

Έχοντας «λιώσει» στο Splatoon για τουλάχιστον 10 ώρες τώρα, ευελπιστούμε αυτά τα προβλήματα να επιλυθούν σύντομα, έτσι ώστε καινούργιοι οπαδοί να μπορέσουν να δοκιμάσουν το παιχνίδι.

Το online του παιχνιδιού πάντως, παρά τον κατακλυσμό από gamers που έγινε τις πρώτες ώρες που άνοιξαν οι «θύρες» του Splatoon, δουλεύει άψογα. Η Nintendo αξίζει συγχαρητήρια γι αυτό, καθώς είναι σπάνιο για ένα online παιχνίδι να δουλεύει τόσο καλά, παρά τον τόσο μεγάλο αριθμό παιχτών.

Πηγή

Περισσότερα νέα για το Splatoon