Δείτε τις διαφορετικές εκδόσεις του Batman Arkham Knight και τα pre-order bonuses που προσφέρουν

Το Batman Arkham Knight, αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες εβδομάδες

Batman Pre-order bonuses

batman-arkham-knight-screenshot-1

Το Batman Arkham Knight, αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες εβδομάδες. Όσοι ενδιαφέρεστε να πραγματοποιήσετε την οποιαδήποτε προπαραγγελία, μπορείτε να δείτε  τις διαθέσιμες εκδόσεις και τα pre-order bonuses που προσφέρει η κάθε μια αντίστοιχα, παρακάτω:

Harley Quinn Prequel DLC

Στο συγκεκριμένο story expansion μπορείτε να παίξετε ως Harley Quinn(τα γεγονότα λαμβάνουν μέρος πριν από αυτά του Arkham Knight). Για να μπορέσετε να διασώσετε την Poison Ivy, θα πρέπει να εισβάλλετε ύπουλα στο αστυνομικό τμήμα Bludhaven. Oι παίχτες θα έχουν επίσης στην κατοχή τους το baseball bat της Harley Quinn, που θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κατατροπώσετε τους εχθρούς σας.

2873526-harley1

Gotham’s Future Skin Pack

Το πακέτο αυτό, είναι διαθέσιμο μόνο για το Steam.  Σας προσφέρει skins του Batman βασισμένα στις εκδόσεις του Cape Crusader(από την τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων και το comic του Frank Miller: The Dark Knight Returns).

2873527-future1

First Appearance Skin Pack

Αποκτήστε αυτό το DLC, κάνοντας pre-order από το Amazon. Περιλαμβάνει ένα skin που απεικονίζει τον Batman, όπως είχε εμφανιστεί στο Detective Comics #27 το 1939.

2873531-first

Limited Edition(Memorial Edition)

Η Limited Edition(στην Ελλάδα ονομάζεται Memorial Edition) του παιχνιδιού, περιλαμβάνει: Steelbook θήκη, Αrtbook , Comicbook, Skin Pack και ένα αγαλματίδιο Batman.

20150513102629_batman_arkham_knight_memorial_edition_ps4

2873551-limited

Special Edition

Η Special Edition( στην Ελλάδα), περιλαμβάνει: Steelbook, Harley Quinn DLC(+ Challenge Maps) και το Batmobile Protoype Skin.

KNIGHT-400x564

20150519092538_batman_arkham_knight_special_edition_xbox_one

Δυστυχώς, τις παρακάτω εκδόσεις μπορείτε να τις αποκτήσετε μόνο εάν τις παραγγείλετε από κάποιο μαγαζί/site του εξωτερικού:

  • Red hood Story Pack: Παίξτε ως τον ‘αδίστακτο vigilante’ Red Hood
  • WayneTech Booster Pack: Προσφέρει διάφορα boosters( Aerial Juggle, Batarangs While Gliding, Explosive Gel Takedown, Batmobile Weapon Upgrade).
  • Prototype Batmobile: Αποκλειστικά gameplay features για το Prototype Batmobile
  • Batmobile Edition: Steelbook, Artbook, Comicbook, Skin Pack, αγαλματίδιο Batmobile

2873529-redhood

2873536-booster

2873549-batmobile

2873550-batmobile1

Πηγή

Περισσότερα νέα για το Batman: Arkham Knight