Οι πιο «Psycho» χαρακτήρες στη Gaming σκηνή

Did I ever tell you the definition… of insanity?

Did I ever tell you the definition… of insanity?

Στα βιντεοπαιχνίδια οι villains φημίζονται –συχνά- ως σατανικές ιδιοφυίες, οι οποίες επιδιώκουν την εξουσία με κάθε πιθανό μέσο. Συνήθως σε αυτά τα «μέσα» περιλαμβάνονται πολλές ρουκέτες, αιματοχυσίες και σε γενικά πλαίσια οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει πανωλεθρία. Παρ’ όλα αυτά, ένα συγκεκριμένο ποσοστό χαρακτήρων μας δίδαξε ότι η ψυχοπάθεια μπορεί να είναι πολύ περισσότερη απ’ όσο νομίζαμε! Για να δούμε λοιπόν, το Top Five των πιο Psycho characters στα βιντεοπαιχνίδια.

Vaas Montenegro

vaas

Ο βασικός ανταγωνιστής στο Far Cry 3 και πιθανόν ο πιο ψυχοπαθής χαρακτήρας που πέρασε από τη Gaming βιομηχανία. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα φροντίσει να σας δώσει τον ορισμό της παράνοιας αμέτρητες φορές.

The Joker

batman_dc_comics_the_joker_drawings_laugh_ha_desktop_1920x1200_hd-wallpaper-545078

Ένας από τους πιο επικίνδυνους και ταυτόχρονα αξιολάτρευτους χαρακτήρες σε διάφορες σκηνές – όπως αυτές των comic, cartoon, gaming. Ο Joker είναι ο αιώνιος εχθρός του Σκοτεινού Ιππότη, ο οποίος βρίσκεται συνεχώς εμπόδιο στο δρόμο του. Όπως προδίδει και το όνομά του, καταλαβαίνετε για τη παράνοια μιλάμε…

The Handsome Jack (Borderlands series)

handsome_jack_by

Μία αμφιλεγόμενη προσωπικότητα καθώς μας τον παρουσίασαν ως ήρωα, αλλά και ως έναν πραγματικό διάβολο. Ο Jack δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα για κανέναν απολύτvς λόγο. Ένας αδίστακτος χαρακτήρας, ο οποίος χρησιμοποιεί κάθε δυνατό μέσο για να εξουσιάσει την ανθρωπότητα –ακόμη και την κόρη του.

Deadpool (Deadpool Video Game)

deadpool

Αν και δεν πρόκειται για villain – τουλάχιστον στο βιντεοπαιχνίδι – ο Deadpool δεν παύει να μας αφήνει έκπληκτους με το υψηλό επίπεδο ψυχοπάθειας, από το οποίο διακατέχεται. Επίσης, πέρα από τις πράξεις του, το σκεπτικό αλλά και το «στόμα» του μας οδηγούν σε αυτά τα συμπεράσματα. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο το παρατσούκλι «The Merc with a Mouth».

Alex Mercer (Prototype series)

alex-mercer_00296859

Αν και στον αρχικό τίτλο της σειράς, ο Alex, παρουσιάστηκε ως ένας ήρωας που θα βοηθούσε την ανθρωπότητα σταματώντας τα σατανικά σχέδια των εχθρών του, στο 2ο τίτλο η εξέλιξή του ήταν κάπως… τραγική. Το σκεπτικό του Alex πήρε διαφορετική ροή με αποτέλεσμα να λειτουργεί ως ένας anti-hero, ο οποίος θα γινόταν ο βασικός ανταγωνιστής σας στο Prototype 2.

Πιο είναι το δικό σας Top Five «psycho» χαρακτήρων;