25,000 παίχτες του H1Z1 έχουν ban για cheating

Σκληρές οι δηλώσεις της Daybreak Game Company

Platforms
 

Σκληρές οι δηλώσεις της Daybreak Game Company

361

24,837 άτομα συγκεκριμένα, έχουν πάρει μόνιμο ban για την χρήση cheat στο survival παιχνίδι H1Z1. Αγανακτισμένη φαίνεται να είναι η δημιουργός εταιρία με τους cheaters και τις ιστοσελίδες που μοιράζουν τα cheat για το παιχνίδι, καθώς τους χαρακτήρισε ως «κατσαρίδες»!

Ο πρόεδρος της Daybreak Game Company, John Smedley, έκανε μέσω twitter αυτήν την δήλωση, όμως δεν σταμάτησε εκεί. Με νέο tweet ενθάρρυνε ειρωνικά τους παίχτες να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τα cheat. Τα tweets του προέδρου συνεχίστηκαν, εκφράζοντας τον θυμό για τα άτομα που δημιούργησαν τα cheat στο TMCheats.

Τα έσοδα της εταιρείας αυξήθηκαν κατά 500,000 δολάρια, όμως και αυτό δεν παρηγόρησε τον John Smedley που είπε χαρακτηριστικά «Δεν θέλουμε τα λεφτά τους, δεν τους θέλουμε πίσω».

Title5

Η σελίδα του TMCheats προσφέρει μια πληθώρα από hacks και cheats για το Η1Ζ1. Μερικά απ’ αυτά είναι το aimbot, όπλα instant kill, ικανότητα να πυροβολείτε πίσω από τοίχους, μηδέν damage από πτώση και άλλα πολλά. Δεν είναι γνωστό αν ένα απ’ αυτά ή όλα ήταν η αιτία για τα ban, όμως συνιστούμε να μην δοκιμάσετε κανένα. Τα cheat, τουλάχιστον στο online κομμάτι του κάθε παιχνιδιού, καταστρέφουν την διασκέδαση των υπόλοιπων παιχτών και δεν σας μαθαίνουν ποτέ πως να παίζετε σωστά.

Περισσότερα νέα για το H1Z1