Διέρευσαν πληροφορίες για το Mass Effect 4 μέσα από διαδικτυακή έρευνα

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν την ιστορία του Mass Effect 4 να είναι μια αποστολή

Platform
 

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν την ιστορία του Mass Effect 4 να είναι μια αποστολή για να βρεθεί καινούρια αποικία για την ανθρωπότητα

Mass-Effect

Χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί ακόμα τίποτα, έχουν βγει στην επιφάνεια πολλές πληροφορίες για το Mass Effect 4. Οι πρώτες πληροφορίες εμφανίστηκαν στο Reddit, και προέρχονται από μια διαδικτυακή έρευνα, στην οποία είχε συμμετάσχει ένας οπαδός της σειράς. Πολλοί προσπαθούν να αποδείξουν ότι η έρευνα είναι αληθινή, αλλά ακόμη τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Το παιχνίδι θα είναι ξεχωριστό από την υπόλοιπη τριλογία, και θα έχει σαν πρωταγωνιστή έναν καινούριο ήρωα-ερευνητή, ο οποίος αναζητά τρόπο για την σωτηρία της ανθρωπότητας. Ο κόσμος του παιχνιδιού λέγεται ότι θα είναι αρκετά μεγαλύτερος από το Μass Effect 3, και οι παίκτες θα μπορούν να εξερευνήσουν εκατοντάδες ηλιακά συστήματα. Θα υπάρχουν και κάποια χαρακτηριστικά από τα προηγούμενα παιχνίδια, όπως η επιλογή να φέρεις δύο συμπαίκτες μαζί σου σε ξεχωριστές αποστολές. Στις διαστημικές σας εξερευνήσεις θα μπορείτε να φτιάξετε οικισμούς σε κατοικήσιμους πλανήτες, οι οποίοι θα σας πρoσφέρουν κάποια bonus.

H Bioware θέλει να εισάγει καινούριες λειτουργίες, όπως τη μετάβαση από την οδήγηση του διαστημόπλοιου, στην προσγείωση στον πλανήτη, στην οδήγηση Mako και στην μετάβαση σε περπάτημα, χωρίς καμία διακοπή και οθόνες φόρτωσης. Στα side quest θα υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις επιδρομή σε αρχαία ερείπια και να ενεργοποιείς τα Remnant Monoliths, που θα ανταμοίβουν τους παίκτες με πολύτιμα λάφυρα, και πόρους για κατασκευές. Παρακάτω ακολουθούν όλες οι πληροφορίες που διέρρευσαν από την έρευνα.

Παρουσίαση

Υπόθεση: Το παιχνίδι διαδραματίζεται στο Helius Cluster του γαλαξία Andromeda. Παίρνεις τον ρόλο ενός «Pathfinder» ερευνητή ο οποίος οδηγεί την εκστρατεία, με σκοπό την εύρεση νέας κατοικίας για την ανθρωπότητα. Στο ταξίδι σου θα συναντήσεις άγριες και αδάμαστες περιοχές, κακοποιούς και εμπόλεμες εξωγήινες φυλές σε μια προσπάθεια να επιβιώσεις και να φτιάξεις αποικίες. Η Andromeda είναι σπίτι μιας μυστηριώδους εξωγήινης φυλής των Remnants οι οποίοι άφησαν την τεχνολογία τους.

Σκοπός του παιχνιδιού: Εξερεύνησε εκατοντάδες ηλιακά συστήματα, συλλέγοντας εφόδια, αναπτύσσοντας το διαστημόπλοιο σου, το πλήρωμα σου, το οπλοστάσιο σου και ασκόντας διπλωματία ώστε να φτιάξεις τις αποικίες σου καθώς ανακαλύπτεις το μυστήριο πίσω από τους Remnants, την ώρα που τρέχεις να εξασφαλίσεις την τεχνολογία τους.

Νέα είδη: Οι Remants, μια αρχαία φυλή η οποία άφησε κομμάτια της τεχνολογίας της διασκορπισμένα στον γαλαξία και οι Khet μια ανταγωνιστική φυλή.

Συμπαίκτες: Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια μπορείς να κάνεις φίλους, τους οποίους μπορείς να πάρεις μαζί σου σε αποστολές (μέχρι δύο). Ο Cora δημιουργεί ασπίδες και ο Drack είναι Krogan.

Αποστολές επιβράβευσης: Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια με την ολοκλήρωση τους, ανοίγεις καινούρια skills για τον παίκτη.

Διάλογοι: «Σημαντικές επιλογές» Έχεις βαθύτερο έλεγχο στις αντιδράσεις όπως την διακοπή συνομιλιών. Οι επιλογές που κάνεις διαμορφώνουν την πορεία του διαλόγου, π.χ βγάζοντας ένα όπλο για να αναγκάσεις κάποιον να ανοίξει μια πόρτα παρά να το κάνεις μόνο μέσω διαλόγου.

Εξερεύνηση/Τροποποίηση

Tempest Starship: Το διαστημόπλοιο το οποίο μπορείς να οδηγήσεις. Μπορείς να το τροποποιήσεις με τρόπαια, λάφυρα και φωτογραφίες που παίρνεις από τα ταξίδια σου στον γαλαξία.

Όχημα Mako: Αναβάθμιση με turbo, ασπίδα, ανίχνευση εχθρών όπως και χρώμα μπογιάς που εσύ θέλεις.

Πλανήτες: Εκατοντάδες πλανήτες προς εξερεύνηση, για να ανακαλύψεις μέρη και να φτιάξεις αποκίες, καθώς και εξωγήινα θησαυροφυλάκια για να κατακτήσεις.

Αποικίες: Φτιάξε οικισμούς σε κατοικήσιμους πλανήτες. Μπορείς να επιλέξεις το είδος των οικισμών για διάφορα Bonus.

Σχεδιαγράμματα (Blueprints): Σου επιτρέπουν να φτιάξεις εξωγήινη τεχνολογία για καλύτερο εξοπλισμό και όπλα όπως jetpack και cryo-beam.

Πλήρωμα: Μπορείς να αλλάξεις skills, εξοπλισμό, όπλα κτλ.

Τύποι αποστολών και multiplayer

Remnant Vault Raids: Δύο κατηγορίες αρχαίων ερείπιων:

  • Standard: Τα βρίσκεις με την ενεργοποίηση Remnant Monoliths, ώστε να τα εξερευνήσεις για να βρεις ένα πολύ δυνατό εργαλείο. Μόλις πάρεις το εργαλείο ενεργοποιούνται διάφορα συστήματα ασφαλείας, robots, παγίδες και αλλάγές στο έδαφος. Σου δίνει πολύτιμα λάφυρα, προμήθειες και Star Keys.
  • Orbital Facilities: Τα ξεκλειδώνεις με τα Star Keys, και σου δίνουν μόνιμη αναβάθμιση στα stats και υψηλότερης δυσκολίας επιδρομές σε θησαυροφυλάκια, τα οποία περιλαμβάνουν κακοποιούς και Khets.

Khet Outposts: Προαιρετικές προκλήσεις που σου δίνουν XP, μειώνουν την δύναμη των Khet και σου δίνουν επιπλέον επιλογές στην αφήγηση εάν καταστρέψεις την περιοχή.

Strike Team: Ξόδεψε πόρους για να προσλάβεις μισθοφόρους και να αναπτύξεις AI ομάδες κρούσης για συγκεκριμένες αποστολές. Προσφέρουν άμυνα στους οικισμούς και ανεύρεση artefacts. Οι ομάδες αυτές επιστρέφουν μετά από 20-30 λεπτά με XP, λεφτά και εξοπλισμό ανάλογα με το αποτέλεσμα της αποστολής. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις χρήματα για να εκπαίδευσης την ομάδα και να αγοράσεις καλύτερο εξοπλισμό έτσι ώστε να έχουν καλύτερα αποτελέσματα οι αποστολές τους

Active Strike Team: Ακριβώς όπως την προηγούμενη, απλά θα έχεις εσύ τον έλεγχο με δυνατότητα multiplayer. Μπορείς να παίξεις co-op με φίλους. Όσο περισσότεροι, τόσο αυξάνεται η δυσκολία και τα έπαθλα.

Horde Mode: Παρόμοιο με το Mass Effect 3, τέσσερεις παίκτες ενάντια σε κύματα εχθρών, με επιπρόσθετους στόχους, όπως αφόπλιση βόμβας, ή δολοφονία κάποιου στόχου. Παίρνει XP και έπαθλα παρόμοια με το Mass Effect 3.

Περισσότερα νέα για το Mass Effect Andromeda