Νέες Action Cameras από τη Garmin

Για πολύ καιρό τώρα η GoPro είναι ο άρχοντας της αγοράς στις Action Cameras

Για πολύ καιρό τώρα η GoPro είναι ο άρχοντας της αγοράς στις Action Cameras. Τον τελευταίο καιρό έχουν ανέλθει και άλλες εταιρείες στην αγορά.

Το παρακάτω βίντεο παρουσιάζει τις 2 καινούργιες κάμερες της Garmin, οι οποίες είναι πολλά υποσχόμενες, αλλά και πιο φθηνές.

Η Garmin, όπως πριν από λίγους μήνες η XIAOMI έβγαλε 2 Action Cameras που φαίνονται χαμηλότερης ποιότητας από αυτή της GoPro. Τα tests που πέρασαν όμως το διαψεύδουν αυτό. Έτσι, καταλήγουμε στο συμπέρασμα, πως η GoPro είναι περισσότερο «μάρκα». Βέβαια, η GoPro έχει αντιπροσωπείες και καταστήματα σε πολλές χώρες και αυτό χαροποιεί πολλούς αγοραστές αφού δεν πρέπει να μπλεχτούν με e-mail Support Tickets και ταχυδρομικά έξοδα.

Ας ρίξουμε μια ματιά στην καλύτερη κάμερα της Garmin: Virb XE

1428559972037-1o4u3oa6zvvw7-700-80

Αυτή η κάμερα βγάζει βίντεο σε 1440p – 30 FPS αλλά και 1080p – 60 FPS. Επίσης έχει κάποιες ρυθμίσεις για τη φωτεινότητα και άλλα σχετικά. Επιπρόσθετα, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι πολύ ικανοποιητική και η κάμερα κρατάει δεδομένα GPS, παλμούς καρδιάς, ταχύτητα, επιτάχυνση και άλλα, ώστε να μπορείτε να τα συμπεριλαμβάνετε στο βίντεό σας.

Γενικά, υπάρχει μια τάση να χρησιμοποιούνται ορισμένες μάρκες προϊόντων σε συγκεκριμένα σπορ. Για παράδειγμα σε παιχνίδια Airsoft χρησιμοποιούνται πιο πολύ κάμερες της Contour.

Θα προτιμούσατε εσείς κάποια κάμερα ανερχόμενης εταιρείας;